Angajam!

Pantofi alergare barbati Asics Gel-Cumulus 20 FW 2018

335 Lei 559 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

 GEL-Cumulus sărbătorește cea de-a 20-a aniversare cu o tehnologie premium și un design rafinat care oferă suport optim și confort pentru alergătorii de toate nivelele. Talpa intermediară FlyteFoam se îmbină cu partea din spate GEL pentru o cursa neteda și ușoară mentinand contactul complet cu solul. Materialul din fata de tip plasa imbunatateste stilul si forma piciorului potrivindu-se ca si cand ar fi fost personalizat pentru tine.

Greutate: 10.05.

Înălțime călcâi: 23 mm.

Ortholite

Tehnologie care permite branțului să păstreze mai mult de 95% din grosimea sa inițială și nu se va deforma în timp. OrthoLite asigură 95-100% respirabilitate, care permite aerului să circule în jurul branțului, păstrează picioarele uscate în interiorul încălțămintei.

Ahar

AHAR(ASICS High Abrasion Resistance Rubber) este un cauciuc foarte rezistent, aplicat în cele mai solicitate zone ale tălpii. Oferă confort încă de la primul contact cu solul, aderență mai bună în timpul mișcării și amortizare excelentă.

Asics - Gel

Sistemul de amortizare ASICS-GEL™ atenuează forțele de impact și de compresie sprijinind în același timp piciorul solicitat.

Tabel marimi

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate