Angajam!

Pantaloni compresie alergare barbati Compressport Run Under Control

303 Lei 550 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Sorturi/Colanti/Pantaloni?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Pantalonii de compresie Under Control Full sunt creati dintr-o fibră inovatoare de compresie de 360 de grade care oferă suport în jurul șoldurilor, coapselor și feselor. Aceasta protejează articulațiile, mușchii și tendoanele din aceste zone de efectul de șoc din timpul exercițiilor intense. În plus, firul de reglare ultra-termică vă oferă un sentiment plăcut de căldură atunci când este rece, ceea ce vă permite să nu vă faceți griji cu privire la schimbările de temperatură. În cele din urmă, benzile de ventilație integrate din spatele genunchiului oferă mai mult confort, evacuează transpirația și împiedică efectul de turnietă pe măsură ce lucrați.

SeamlessO compresie cu milimetri de precizie în zonele vizate aduce oxigenul în mușchi și, prin urmare, sporește performanțele și facilitează recuperarea. Mușchii sunt susținuți pentru un sentiment de forță și o performanță mai bună la distanțe mai mare. Ultra-extensibil, fibra este de asemenea mai respirabilă pentru un confort maxim.

Tesatura unică favorizează circulația aerului și permite un echilibru perfect între exterior și interior. Astfel, corpul rămâne la aceeași temperatură fără să se ridice sau să scadă brusc.

Această tehnică unică și exclusivă de cusut garantează un maximum de confort și soliditate în cusături.

Fibra hidrofobica permite ca produsul sa fie unul rezistent la apa, ce evacueaza umiditatea de orice fel, fie ca este vorba de transpiratie.Hydrophobic

Tehnologia inovatoare, benzile de ventilație integrate direct în compresie asigură o ventilație optimă care evacuează căldura și transpirația.

Compresia la 360 ° atenuează efectul șocurilor asupra mușchilor, venelor și articulațiilor.

v-beltConfort maxim al mușchilor abdominali, oferind în același timp o mare susținere prin absorbția șocurilor în zonele de oboseală inferioară din spate. Forma V a centurii va preveni orice presiune asupra stomacului pentru confort optim.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate