Angajam!

Pantaloni compresie alergare dama Compressport Trail Under Control Pirate 3/4

208 Lei 520 Lei Discount 60% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Sorturi/Colanti/Pantaloni?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Pantalonii Under Control Pirate 3/4 au fost proiectati cu o tehnologie de compresie speciala pentru a reduce șocurile cu până la 30%, activând în același timp circulația sângelui în țesuturi. Fibrele de înaltă calitate oferă un efect de masaj și răcorire, în timp ce funcția Power Grip Climb vă oferă suport pentru alpinism. În cele din urmă, designul compact și ușor îl califică pentru distanțe ultralungi, cum ar fi UTMB®, oferind în același timp aerisire și ventilație datorită țesăturii sale respirabile și benzilor integrate de ventilare din spatele genunchiului.

Compresia la 360 ° atenuează efectul șocurilor asupra mușchilor, venelor și articulațiilor.

O compresie cu milimetri de precizie în zonele vizate aduce oxigenul în mușchi și, prin urmare, sporește performanțele și facilitează recuperarea. Mușchii sunt susținuți pentru un sentiment de forță și o performanță mai bună la distanțe mai mare. Ultra-extensibil, fibra este de asemenea mai respirabilă pentru un confort maxim.

 Confort maxim al mușchilor abdominali, oferind în același timp o mare susținere prin absorbția șocurilor în zonele de oboseală inferioară din spate. Forma V a centurii va preveni orice presiune asupra stomacului pentru confort optim.

Fibra hidrofobica permite ca produsul sa fie unul rezistent la apa, ce evacueaza umiditatea de orice fel, fie ca este vorba de transpiratie.Hydrophobic

Tehnologia inovatoare, benzile de ventilație integrate direct în compresie asigură o ventilație optimă care evacuează căldura și transpirația.

Tesatura unică favorizează circulația aerului și permite un echilibru perfect între exterior și interior. Astfel, corpul rămâne la aceeași temperatură fără să se ridice sau să scadă brusc.

Această tehnică unică și exclusivă de cusut garantează un maximum de confort și soliditate în cusături.

flat-lockFlat Lock este tehnica unică și exclusivă de cusut care garantează un maximum de confort și soliditate în cusături.

Foarte usor de impachetat si de adaugat in orice rucsac.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate