Angajam!

Schiuri dama Rossignol Temptation 80 + legaturi Xpress

927 Lei 2.065 Lei Discount 55% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Schiuri?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Rossignol si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Cu inima unui sculptor frontside și a unui simț ușor de freeride, noul TEMPTATION 80 este punctul de referință pentru femei pentru schiorii avansați. Dispunând de cea mai versatilă combinație de rocker și camber și tehnologia patentată Air Tip, Temptation 80 oferă performanțe ridicate la toate nivelurile pentru o mai ușoară progresie în toate condițiile de zăpadă. Întregul munte așteaptă - lăsați regulile ispitei.

Air Tip- tehnologia brevetată AIR TIP reduce dramatic greutatea la extremitățile schiului pentru o mai bună flotare, manevrabilitate și ușurință în utilizare. Designul exclusiv ușor, redistribuie greutatea schiurilor, permițând vârfurilor să se înalțe în mod natural deasupra suprafeței de zăpadă, concentrând în același timp energia.

CENTRAL DUALTEC - RossignolPoplar Wood Cores- oferă un echilibru bun de greutate, umiditate și elasticitate pentru un amestec versatil de putere si agilitate.

Central Dualtec- combină cele mai bune elemente ale construcțiilor sandwich și capace pentru o aderență mărită, durabilitate și ușurință în utilizare. Construcția capului la extremități facilitează intrarea și ieșirea mai ușoară, mai confortabile, în timp ce pereții laterali tradiționali asigură o putere puternică și un control puternic.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate