Angajam!

Clapari Nordica NRGy PRO 2

#ID: master-55651
709 Lei 2.025 Lei Discount 65% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Clapari?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Nordica si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Clapari Nordica NRGy PRO 2

  Construiti pentru performanta ridicata, claparii Nordica NRGy Pro 2 prezinta o potrivire excelenta pe picior. Claparii sunt dispusi cu ciorap interior cu tehnologie de termoformare, precum si cu un spatiu extrem de comfortabil la nivelul degetelor.

Tehnologii incorporate:

- BBF - Boot Fitter Friendly: Intelegand importanta potrivirii perfecte a claparului pe picior, s-au adaugat parti care se pot detasa si potrivi in asa fel incat comfortul dumnevoastra sa fie maxim

- High Traction Soles: Claparii de shi beneficiaza de o tractiune sporita prin sole-urile aplicate pe talpa. Acestea va vor ajuta sa urcati mai rapid si mai usor pantele inclinate.

- All New Linner: Ciorapul interior si captuseala sunt acum cusute de mana pentru a imbunatati comfortul la interior si implicit si performanta. Noul design prezinta un spatiu special pentru degetele de la picior, maximizand ciruclatia sangelului, incalzindu-va piciorul.

- PU Boot Board: Placa interioara de la nivelul talpii confectiona din PU ofera o fundatie solida pentru picior, asigurand o performanta optima printr-o pliere perfecta intre carcasa, captuseala si placa, dar si o potrivire corect anatomica.

- High Performance Hinge: Pivotul flexant este situat in partea superioara si in spate pentru a permite o transmisie precisa a energiei dar si o revenire rapida la forma initiala a claparului.

- Wheather Shield: Prin noul sistem in care straturile din care sunt confectionati claparii sunt suprapuse asigura o protectie sporita impotriva apei, impiedicand patrunderea acesteia la interiorul claparului. Niste picioare uscate inseamna niste picioare calde si un comfort sporit.

- Screwed Parts: Insurubati acum pentru a putea atinge comfortul de care aveti nevoie, customizandu-va singur claparii, prin mutarea suruburilor de la nivelul clapelor si a canting-ului.

- Pinned Performance Cuff: Fixare profesionala cu bolturi care unesc cele 2 parti componenete ale claparului.

- Custom Cork Liner: Captuseala proiectata sub naturala si dovedita performanta a plutei, care impreuna cu rasina, inveleste piciorul sub o aura de performanta si comfort. De asemenea, aceasta are calitati de insulare, datorita densitatii superioare a materialul din care este proiectata captuseala.

- Height Adjustable Strap: Bareta superioara de securizate se poate ajusta pe inaltime -/+ 8mm.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate