Angajam!

Maiou compresie multisport Compressport On/Off

70 Lei 200 Lei Discount 65% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Tricouri/Maiouri?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Acest maiou multi-sport respira odata cu tine si isi adapteaza ventilatia in functie de intensitatea antrenamentului tau. Modul in care acest maiou cade pe tine este ca si spin-controlcum ai crede ca este a doua ta piele. Forma maioului te ajuta sa-ti mentii postura corecta si aliniata.

Una dintre cele mai noi tehnologii folosite este cea de ON-OFF. Fibra folosita lasa pielea sa respire, iar aerul se misca in functie de intensitate antrenamentului. Fibrele folosite au certificatul de inspectie OEKO-TEX. Acest certificat garanteaza ca fibrele nu contin substante chimice care sa dauneze pielii. Materialul este tratat pentru a asigura o protectie eficienta impotriva mirosurilor neplacute si pentru a preveni iritarea pielii. Transpiratia nu va fi seamlessabsorbita de bluza, chiar daca aceasta este in exces, ci va fi evacuata. 

Pentru confort optim tricoul a fost fabricat fara cusaturi, astfel incat sa nu aveti parte de iritatii sau macarimi nedorite. Pentru a evita orice neplacere forma in V de la baza gatului previne orice disconfort. 

La fel ca toate produsele Compressport, tricoul de competitie a fost proiectat, testat si produs cu ajutorul unei echipe de medici specialisti si sportivi de elita. Senzatia de thermo-regulationbine si usurare este asigurata si de functia de reglare a temperaturii care are un efect oglinda ce activeaza microcirculatia de la suprafata pielii. 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate