Angajam!

Maiou compresie alergare dama Compressport Trail Postural Ultra

158 Lei 350 Lei Discount 55% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Tricouri/Maiouri?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Maioul Ultra Postural Tank are o tesatura compresiva posturala care ofera suport pentru muschii spatelui, in timp ce fibrele complet respirabile si hidrofobe iti pastreaza pielea uscata pe tot parcursul zilei in timpul exercitiului fizic. În plus, designul de termoreglare al țesăturii garantează că nu veți fi afectat de schimbările de temperatură pe parcursul zilei. În sfârșit, designul intuitiv din punct de vedere funcțional încorporează un sistem de buzunar care vă permite să transportați toate accesoriile esențiale și să le depozitați în 3 compartimente pentru confort maxim.

Posture Alignment

Spin Control esta zona de comprimare a luminii este direct țesută pentru a vă asigura că aveți o poziționare corectă a corpului în timpul efortului de lungă durată și că umerii dumneavoastră stau aliniați.

Adaptare perfectă, maximizând eficiența și confortul (fără căderi).

Sistemul de buzunare permite o organizare mai bună a echipamentului pe 2 nivele, pentru un acces rapid și usor.

Pentru un confort optim, microfibra este 100% fără cusături, ușoară și foarte moale.Seamless

Fibra hidrofugă îndepărtează umezeala și evacuează transpirația fără a o absorbi, chiar și atunci când este excesivă.

ventilation-zoneAmplasarea orientată a ochiurilor de ventilație face ca materialul să fie mai respirabil și să ajute la umiditatea fitilelor indiferent de temperatura exterioară, de nivelul și durata efortului dumneavoastră.

Ultra-light datorita faptului ca nu reține apa și rămâne uscat în toate condițiile. Protecția cu fermoar evită orice frecare care sa va creeze disconfort sau rani. Sistemul de blocare a fermoarului nu se deschide în timp ce va miscati. 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate