Angajam!

Jacheta schi copii Lego Tec LWJosefine 726 2020

343 Lei 623 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Jachete schi?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Lego Tec si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Jacheta este confecționată dintr-un material rezistent și respirabil cu o coloană de apă de 10.000 mm. Jacheta este 100% rezistentă la vânt și toate cusăturile sunt tapetate la interior asigurand impermeabilitate 100%. Tratament hidrofug Bionic-Finish ECO ecologic. Căptușeală izolatoare și căptușeală din lana micro în guler. Deschidere cu fermoar YKK la față cu un tragator de fermoar cu logo . Protector pentru bărbie și placă de vânt sub fermoar. Manșetele interioare întinse cu gaura. Închidere Velcro reglabilă la mâneci in partea de jos.

    Gluga detasabila cu captuseala moale montata pe o banda inferioara, care poate fi ascunsa atunci cand gluga nu este utilizata. Buzunare cu fermoar în față, cu fir reflectorizant pentru fermoar. Buzunar interior pentru telefon mobil cu închidere cu fermoar și gaură mică pentru cablul căștilor. Buzunar cu plasă elastică. Fustă de zăpadă în interiorul jachetei cu elastic de prindere și capse. Fusta de zăpadă poate fi fixată pe geacă atunci când nu este folosită. Insigna LEGO Brick pe piept și insigna LEGO Wear Tec pe mânecă. Reflectoare 3M pentru o vizibilitate bună. 

    Catarama de siguranță pe mâneci pentru fixarea mănușilor. Catarama se eliberează atunci când trageți mănușa pentru a reduce riscul de accidente în care copilul poate fi prins. Eticheta de nume din interior. Geaca are reflector 3M Scotchlite și o glugă detașabilă. Nu există coarde în zona glugii și în zona gâtului. Toate produsele LEGO Wear Tec sunt fabricate fără utilizarea de substanțe chimice nocive, în conformitate cu legislația UE în vigoare (REACH) și sunt testate de către Bureau Veritas.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate