Home trainer TacX NEO 2 Smart T2850

-28%
Pret normal 5.939100 Lei Special Price 4.299100 Lei
Cumpara in rate 238.37 Lei x 24 rate
Stoc epuizat
Data adaugare
174647
Cod producator
T2850.61
Barcode
8714895058337

Tacx NEO 2 Smart este un home trainer premium pentru biciclete de interior. Functiile captivante va fac sa simtiti ca si cum ati calatori in aer liber. Acest home trainer ofera date detaliate si o suita completa de functii inteligente.

Analiza detaliata a miscarii pedalelor. Cursele sunt atat de reale, incat este posibil sa uitati ca va aflati in interior. Fara munca, nu exista victorie! Pantele simulate va vor pune in dificultate. Simtiti orice denivelare a pavajului, precum in realitate. Home trainerul masoara foarte multe date, cum ar fi cele legate de putere si cadenta cu o precizie de 1%.

INERTIE DINAMICA
Pentru a simula o cursa de exterior in interior, inertia dinamica controleaza inertia masei si compenseaza pentru greutate, viteza si unghiul de inclinare pentru a face cursa dumneavoastra mai realista.

SENZATIE DE DRUM
Aceasta optiune functioneaza cu software-ul Tacx sau cu aplicatia Zwift pentru a face ca trainerul sa vibreze si sa simuleze senzatia de cursa pe diferite suprafete, cum ar fi piatra cubica sau pietrisul.

CEA MAI NOUA EXPERIENTA CAPTIVANTA
Cand va conectati la o sursa de alimentare externa, functia de simulare a coborarii simuleaza cu acuratete deplasarea in panta.

SILENTIOS SI FARA INTRERUPERI
Acest trainer cu transmisie directa nu are nici curea, nici transmisie fizica, ceea ce il face unul din cele mai silentioase trainere disponibile.

DEPOZITARE USOARA
Trainerul NEO 2 Smart are un design pliabil, care il face usor de depozitat. Nu necesita intretinere si poate fi utilizat cu sau fara alimentare.

CU COMPATIBILITATE RIDICATA
NEO 2 Smart comunica prin tehnologia Bluetooth® Smart si protocolul ANT+® FE-C, deci acesta lucreaza cu un numar de aplicatii populare de antrenament cum ar fi TrainerRoad si Zwift.

POZITIONARE INDIVIDUALA
Puteti opta sa utilizati trainerul in modul individual. Cand nu este conectat, acesta va simula un drum plan; cu cat mergeti mai repede, cu atat mai mult va creste rezistenta.

COMPATIBILITATE DISPOZITIV
Conectati NEO 2 Smart la mai multe dispozitive in acelasi timp, astfel ca va veti putea bucura de software-ul Tacx si va puteti monitoriza performantele pe computerul pentru ciclism Garmin, in acelasi timp.

SOFTWARE-UL DE ANTRENAMENT TACX
Bucurati-va de o biblioteca plina cu peste 100 de videoclipuri de inalta calitate, din viata reala, care va permit sa experimentati emotiile deplasarii pe dealurile abrupte din Alpi sau pe drumurile pavate cu piatra cubica din Milano.

PLANURI DE ANTRENAMENT TACX
Profitati de planurile de antrenament structurate, concepute pentru nivelul conditiei dumneavoastra fizice, pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele. Concurati cu oponenti reali, incarcati date GPS, faceti curse cu harti 3-D si multe altele.

Caracteristici Fizice si Performante

DIMENSIUNI FIZICE: 22.6" x 29.5" (575 x 750 mm);
GREUTATE: 7.3 lbs (21.5 kg);
INALTIME: 1.7" (550 mm).

Conectivitate

COMUNICATII WIRELESS: ANT+ connectivity, BLUETOOTH wireless technology;
CONTROL PRIN: smartphone, tableta, calculatoare ANT + pentru biciclete, stand alone, conexiune la computer prin antena ANT +;
CITIRE PE: Smastphone, tablet, bike computer, computer with ANT+ antenna;
INDICATOR CONEXIUNE: (ANT+/BLUETOOTH) 2 LED-uri;
INDICATOR PUTERE: Multicolor LED, spot on floor.

Caracteristici de antrenament in interior

MAGNETI: 32 neodymium magnets;
CERINTE DE ECHIPARE ELECTRICA: 110-240 Volts;
CASETE ADECVATEShimano si SRAM: 8-11 viteze; Campagnolo, SRAM XD si cadru XD-R (comercializate separat). Necorespunzator pentru sistemul specializat SCS;

AXURI ADECVATE: Suport roata fata. Eliberare rapida pentru biciclete pentru sosea si biciclete montane (5 mm); eliberare rapida a transmisiei directe cu set de adaptoare de 142 x 12 mm si de 148 x 12 mm, software Tacx Premium timp de 1 luna;
RAPORT DE TRANSMISIE: Configurarea lantului: pana la 3 pinioane, dinti per pinion, ajustabil intre 22 si 53, Caseta spate: pana la 12 pinioane, dinti per pinion, ajustabil intre 11 si 40;

FACTOR Q: 147 mm;
PUTERE MAX: 2200 watt;
PANTA MAX: 25%;
SIMULAREA COBORARII: DA;
CUPLU MAX: 85 Nm;
FORTA MAX. DE FRANARE: 250 N;
VOLANT: Virtual;
INERTIA MASEI: Variabil pana la 275.6 lbs (125 kg);
CALIBRARE: Nu este nevoie de calibrare;
IESIRE: viteza, cadenta, putere;
ACURATETE: <1%;
DIMENSIUNI CAND ESTE PLIAT: 620 x 260 x 440 mm;
MEASURED SPEED: DA ;
MEASURED CADENCE: DA ;
MEASURED POWER: DA.

    Include:

  • NEO 2 SMART;
  • O LUNA TACX PREMIUM,;
  • O LUNA ZWIFT;
  • ASISTENTA PE ROATA FATA;
  • ELIBERARE RAPIDA 130 MM;
  • ADAPTORI PENTRU ELIBERARE RAPIDA 135 MM;
  • E-THRU AXLE 142 X 12 SI 148 X 12.

Mai multe informati
ProducatorTacX
Putere maxima2200 WATT
Cod producatorT2850.61
Barcode8714895058337
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si