Angajam!

Hanorac barbati Compressport 3D Thermo Ultralight

340 Lei 432 Lei Discount 21% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Bluze alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Hanoracul 3D Thermo Ultralight Racing este proiectat să ofere protecția termică datorită micro-fibrelor care vă protejează. Fibra 3D ultra-ușoară oferă, de asemenea, flexibilitate permițând glugii să urmeze conturul corpului natural și mișcarea capului. În cele din urmă, materialul ușor, dar puternic, vă protejează antebrațele de șocuri și vibrații, care, atunci când îl scoateți, se îndoaie cu ușurință într-un mic compact de dimensiuni foarte mici.

   Protectia termica este asigurata de structura 3D fara cusaturi, iar gluga ergonomica iti ofera mai multa protectie. Structura fara cusaturi a hanoracului iti ofera de asemenea confort si libertatea de a te misca, previne mancarimile sau iritatiile.

Adaptare perfectă, maximizând eficiența și confortul (fără căderi).

Produsele Compressport nu retin apa, sunt respirabile si datorita acestui material calitativ produsele devin ultrausoare.

Această zonă cu compresie usoara este țesută direct pentru a vă asigura că aveți o poziționare corectă a corpului în timpul efortului de lungă durată și că umerii dumneavoastră stau aliniați.

Pentru un confort optim, microfibra este 100% fără cusături, ușoară și foarte moale.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate