Angajam!

GPS Garmin Montana 610 + Harta Romaniei

#ID: 113475
2.399 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria GPS-uri?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

Pachetul nu include acumulatori !

  • 4-inch cu dublă orientare, display touchscreen;
  • Urmareste prin ambii sateliți GPS și GLONASS;
  • 1 an de abonament Birdseye Imagini din satelit;
  • 3 axe busola cu altimetru barometric.

Montana 610 dispune de un ecran tactil color, ecran bold, cu dublă orientare și include un 1 an Birdseye Satellite Imagery de abonament. Aceasta susține , de asemenea, mai multe opțiuni de cartografiere, cum ar fi BlueChart® g2 și TOPO US 24K .

Handheld include 3 axe cu compensare basculării compas, altimetru barometric și acces la ambii sateliti GPS și GLONASS pentru poziționare îmbunătățită și remedieri mai rapide.

Adăugarea de mai multe hărți Montana a devenit mult mai ușoara. Conectați BlueChart® g2 carduri preîncărcate pentru o zi mare pe apă, sau încărcați City Navigator date cartografice pentru ghidare turn-by-turn de conducere. Adăugați imagini din satelit la hărțile Birdseye imagerie prin satelit (1 an de abonament inclus). 

Cu o serie de suporturi compatibile, Montana 610 este proiectat pentru a fi utilizat pe ATV - uri, în bărci, intr-o mână sau în mașină. Utilizați mount auto cu NT City Navigator® hărți pentru vorbit, turn-by-turn de ghidare.

Cu Montana 610, puteți distribui punctele intermediare, trasee, rute și geocache fără fir cu alți utilizatori GPS Garmin compatibile. Trebuie doar să apăsați „send“ pentru a transfera informații la dispozitive similare și să înceapă jocurile.

Cu un sistem dual baterie de-un fel, 610 vă oferă posibilitatea de a utiliza reîncărcabile litiu-ion sau baterii AA tradiționale.

Software-ul nostru gratuit basecamp ™ vă permite să vizualizați și să organizați hărți, waypoint - uri, rute și trasee. Acest software gratuit trip-planificare chiar vă permite să creați Garmin Adventures pe care le puteți împărtăși cu prietenii, familia sau colegii exploratori. Basecamp afișează date cartografice topografice în 2-D sau 3-D de pe ecranul computerului, inclusiv liniile de contur și profiluri de elevație.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate