Angajam!

GARMIN® LANSEAZĂ SERIA DE CEASURI Fēnix® 6

29 August 2019

Noua serie de ceasuri multisport cu GPS aduce display-uri mai mari, specificații inovatoare de performanță, durată de viață mai lungă a bateriei și primul ceas solar Garmin

 

Garmin International Inc a anunțat astăzi, 29 august 2019, lansarea seriei de ceasuri fēnix 6, următoarea generație de smartwatch-uri multisport cu GPS. Seria fēnix 6 include funcția Power Manager pentru o durată de viață mai lungă a bateriei, permite alergătorilor să își planifice mai bine cursa cu noua tehnologie PacePro ™ și introduce cel mai mare display rotund de la Garmin.

Fēnix 6X Pro Solar: Fiind primul ceas GPS Garmin care oferă încărcare solară, fēnix 6X Pro Solar are Power GlassTM, o lentilă de încărcare solară transparentă care folosește energia solară pentru a prelungi durata de viață a bateriei. Datorită tehnologiei sale unice de încărcare solară, utilizatorii vor avea mai mult timp pentru a se bucura de activitățile lor, de caracteristicile de training, de mapare a culorilor, de streaming de muzică și multe altele.

Performanța bateriei de pe fēnix 6X Pro Solar în modul smartwatch este de 21 de zile, plus 3 zile suplimentare când se utilizează funcțiile de încărcare solară1.

Fēnix 6 Series – Pro & Sapphire

Ceasurile GPS multisport Fēnix 6 și Fēnix 6X au un design robust și sofisticat, oferă un confort mai mare încheieturiimâinii, având în același timp o dimensiune mai mare a afișajului de 1,3 ”și respectiv 1,4”, ceea ce este cu 17% și 36% mai mare decât modelele anterioare Fēnix. Fēnix 6S are afișajul de 1.2 ”, un ceas potrivit pentru încheieturile mai mici.

Seria de ceasuri Garmin Fēnix 6 introduce un nou feature, PacePro, care urmărește strategia de pace a alergătorilor și oferă direcții de păstrare a pace-ului pe parcursul cursei. Alergătorii pot crea planuri direct din ceas sau din timp pe Garmin ConnectTM sau Garmin Connect Mobile.

Noul Power Manager personalizabil permite utilizatorului să vadă și să controleze modul în care diverse setări și senzori afectează durata de viață a bateriei. Pentru mai multă siguranță înaintea unei activități sau a unei curse de trail running pe trasee pe distanțe lungi, bateria rămasă poate fi împărțită pe ore și zile pentru a determina dacă aventura poate dura până la următoarea încărcare. Utilizatorii își pot regla modurile de economisire a bateriei, dezactivând anumite funcții pentru a prelungi durata de viață a bateriei. Pentru sportivii ambițioși, seria Fēnix 6 include caracteristica populară ClimbPro, care permite alergătorilor de trail running și bicicliștilor cărora le place să se antreneze în zonele deluroase, să cunoască mai bine mediul și performanța lor în timpul urcărilor.

Ceasurile din seria Fēnix ​​6 au funcții ușor de accesat, inclusiv profiluri de activitate încorporate, estimări VO2 max și starea de antrenament, cu ajustări pentru căldură și altitudine. Toate modelele includ frecvența cardiacă îmbunătățită pe încheietura mâinii pentru urmărirea stresului de o zi întreagă, frecvența cardiacă sub încheietură sub apă pentru înot și saturația de oxigen în sânge Pulse Ox4 pentru a sprijini monitorizarea avansată a somnului. În plus, funcția inovatoare de monitorizare a energiei Body BatteryTM permite utilizatorilor să vadă nivelul de energie al corpului lor în orice moment dat, ceea ce vă poate ajuta la programarea antrenamentelor, a timpilor de odihnă și a somnului.

Este ușor să rămâi conectat cu ceasuri Garmin Fēnix 6 care permit utilizatorilor să primească alerte la încheietură pentru apeluri, texte, e-mailuri și multe altele, permițând notificări inteligente. Toate modelele includ, de asemenea, Garmin PayTM, o soluție de plată contactless, astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să-și facă griji cu privire la numerar sau carduri.

Fie că folosești unul dintre ceasurile Garmin Fēnix 6 pentru drumeții, vânătoare, alergări pe trasee, ciclism montan, golf, scufundări sau folosind comunicarea prin satelit, dispozitivele Garmin în aer liber sunt instrumente esențiale pentru sportivii de toate nivelurile.