Angajam!

Pantofi trail dama La Sportiva Ultra Raptor GTX SS 2017

#ID: master-103445
407 Lei 740 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare trail/teren accidentat?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs La Sportiva si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Pantofii de alergare La Sportiva Ultra Raptor GTX sunt special creati pentru iarnă și distanțe lungi, pentru concursuri de ultra maraton și sesiuni de formare a rezistentei.
  Partea superioara a fost creata din materiale rezistente la abraziune si respirabile, membrană Gore-Tex Extended Comfort pentru a garanta rezistența la apă si respirabilitatea. 

  Sistemul integrat de sireturi foloseste chingi cusute pe materialul interior si ramforsate pe partea exterioara; acest lucru permite distribuirea optimă a tensiunii și păstrează piciorul sub control fără a compromite comfortul. Ultra Raptor GTX reunește avantajele, în termeni de performanță si comfort.

  Rezultatul este un produs care poate fi purtat timp de mai multe ore consecutiv si care rezista pe orice tip de teren, în ​​timpul iernii sau în condiții de umiditate extremă, datorită membranei Gore Tex.

   Membrana Gore Tex are tesături mai mici decat particulele de apa, insă care sunt mai mari decat vaporii de apă, oferind rezistentă la apă si respirabilitate maximă .

   Talpa este fabricată din cauciucul La Sportiva FriXion XF cu sistemul Impact Brake care diminuează alunecarea.

 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate