Angajam!

Sosete compresie alergare Compressport Trail V3.0

#ID: master-121867
48 Lei 69 Lei Discount 30% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Sosete Alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Alergarea pe traseele montane nu este la fel ca alergarea pe asfalt: picioarele sunt obligate să se flexeze, să se echilibreze și să se adapteze la terenurile în continuă schimbare, iar încălțămintea trebuie să fie aleasă cu atenție. A treia generație a celebrului model Pro Racing Trail oferă și mai multă stabilitate decât modelele anterioare. Materialul este bine ventilat datorită unui design original, aerisit, eliminând transpirația și umiditatea pentru a menține picioarele uscate în permanență.

   Soseta off-road oferă o protecție sporită gleznei si zonei inferioare. Punctele 3D mai groase si mai dense împiedică în mod inteligent contuziile, în timp ce benzile pentru stabilitate de pe ambele părți prind baza gambei pentru un plus de confort. Punctele combinate cu un suport al boltei piciorului la 360 ​​° împiedică răsucirea materialului, reducând riscul de aparitie a bataturilor și oferind stabilitate pe terenurile stâncoase. Compresia sporește fluxul de sânge, în timp ce zona întărită protejează degetele și unghiile la coborârea rapidă. 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate