Angajam!

Drumul catre sparta-Dean Karnazes

#ID: 132210
50 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Carti?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Editura Preda Publishing si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Autorul cărții Ultramaratonistul, cea mai iubită carte de alergare conform cititorilor români, revine cu o poveste impresionantă despre anduranță, eroism, onoare și datorie, care se desfășoară de-a lungul traseului celebrului Spartatlon, cursa epică ce leagă Atena de Sparta și se încheie la picioarele Regelui Leonidas.

„În antrenamentele mele, de-a lungul anilor, am alergat nenumarați kilometri. Dar ideea de a alerga 246 km - adică șase maratonuri consecutive în mai puțin de 36 de ore - e de neconceput pentru mine. Dar este exact ceea ce a facut Dean Karnazes la Spartatlon, pe tarâmul legendar al înaintașilor săi. În această carte remarcabilă, Dean face cronica încercării sale de a păși pe urmele marelui erou grec Fidipide, pe parcursul căreia descoperă ceva mult mai profund despre

puterea alergării: faptul că drumul ne conduce nu doar spre linia de sosire, ci și spre noi înșine și adevărata noastră natură.”

MEB KEFLEZIGHI, atlet olimpic și autor al cărții Meb for Mortals

„În Drumul catre Sparta, Dean Karnazes își poartă cititorii într-o călătorie personală, fizică, emoțională și spirituală, în timp ce aleargă pe meleagurile de baștină ale strămoșilor săi. Karnazes ne dezvăluie pasiunile sale definitorii, în special pasiunea arzătoare pentru atletismul de anduranță. Povestea sa se împletește minunat cu istoria alergării în Grecia antică și plasează epica alergare a lui Fidipide de la câmpul de bătălie din Maraton la Atena într-un context mai larg, insuflând viață personajelor istorice. Drumul către Sparta este o cronică plină de afecțiune, provocatoare și stimulantă, a cuiva care își iubește cu adevarat sportul.

FRANK SHORTER, campion olimpic la maraton în 1972 și autor al cărții My Marathon

Dean Karnazes a fost inclus, de către revista Time, în topul celor mai influente 100 de persoane din lume și de către revista Men’s Health în topul 100 al bărbaților cu cea mai bună condiție fizică de pe planetă. A alergat și concurat în curse din întreaga lume, iar în 2006 a alergat 50 de

maratonuri în 50 de zile consecutive, în toate cele 50 de state din America, finalizând cu Maratonul de la New York, pe care l-a terminat în trei ore.

A primit premiul ESPY de la ESPN și a câștigat de trei ori titlul Atletul Anului la categoria anduranță, oferit de revista Competitor. Dean locuiește împreună cu soția și cei doi copii în San Francisco Bay Area. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.Ultramarathonman.com.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate