Angajam!

Gel Isostar Endurance+ BCAA 5x20g

#ID: 23144
30 Lei Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Geluri?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Isostar si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Gel energizant cu o formula inovatoare ce contine aminoacizi cu lanturi ramnificate (BCAA): aminoacizi esentiali cu rol in protectia masei musculare. Bogat in carbohidrati asimilati rapid, cu extracte de ginseng si guarana si aroma de fructe rosii.

ISOSTAR LONG DISTANCE ENERGY + BCAA GEL, 5X20g - Concentrat energetic dietetic pentru efort, cu aport de glucide, bogat in vitaminele C, B1, B2, B6 si PP, adaptat nevoilor sportivilor. Acest produs este destinat, in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata sanatos, pentru a raspunde nevoilor unui efort muscular imediat, efectuat in special in cadrul unei competitii sau in conditii de mediu speciale. Mai multa energie pentru un plus de rezistenta: 99% din energie din glucide. Vitaminele B1, B2, B6 si PP contribuie la metabolismul energetic. Vitaminele C, B2, PP si B6 reduc din oboseala acumulata.

Ingrediente: sirop de glucoza, apa, aroma naturala de fructe de padure, BCAA: L-valina (260mg/100g), L-isoleucina (130mg/100g), L-leucina (68mg/100g), clorura de sodiu, extracte uscate concentrate de boabe de guarana si de ginseng, acidifiant: acid citric, vitamine C, B1, B2, B6, PP, conservant: sorbat de potasiu, maltodextrina.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate