Ceas Garmin Fenix 6S Solar

-35%
Pret normal 3.599100 Lei Special Price 2.349100 Lei
Cumpara in rate 134.36 Lei x 24 rate
Stoc epuizat
Data adaugare
165743
Cod producator
010-02409-00
Barcode
753759251697


 CAPTAŢI PUTEREA SOARELUI 

Cu lentila de încărcare solară Power Glass™ şi modurile personalizabile de gestionare a alimentării, aceste ceasuri Garmin inteligente pot rămâne pornite şi pregătite pentru performanţe timp de săptămâni întregi.
 
 Amplificaţi durata de viaţă a bateriei prin încărcarea solară pentru a nu mai fi nevoit să depindeţi de reţeaua de alimentare între încărcări.
 În ce stare este corpul dvs.? Măsurarea pulsului la încheietură1 şi Pulse Ox2 vă va spune exact.
 Aveţi nevoie de o ghidare a ritmului pentru alergare? Exploraţi funcţia PacePro™.
 Lăsaţi cablurile acasă. Încărcarea solară vă asigură până la 9 zile de durată de viaţă a bateriei — şi chiar mai mult!
CALITATE PRIN DESIGN - Designul robust, dar sofisticat dispune de un afişaj mare de 1,2 inci şi este testat la standarde militare pentru rezistenţă termică, la şocuri şi rezistenţă la apă.
MATERIALE PREMIUM - Asortaţi-i aspectul la stilul de viaţă cu o ramă elegantă din oţel inoxidabil.
 
 
 
 
APLICAŢII PENTRU SPORT - Utilizaţi profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi, golf, surf, căţărări în interior şi multe altele.
SCHI ÎN AFARA PISTEI - Rămâneţi informat în mijlocul zăpezii. Acest profil preîncărcat poate să distingă între schi şi urcare. Arată automat datele specifice coborârii sau urcării.
DINAMICĂ MTB - Urmăriţi detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru efort şi consum, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-vă un scor de depăşit pentru data viitoare.
FUNCŢII PREGĂTITE PENTRU SURF - Fiţi pregătit să prindeţi valurile. fēnix 6S Solar funcţionează cu Surfline Sessions™, care creează un videoclip pentru fiecare val cucerit în faţa camerei Surfline®, astfel încât să le puteţi vizualiza mai târziu şi să vă evaluaţi prestaţia.
ANTRENAMENTE ANIMATE - Acest ceas conţine exerciţii cardio, de rezistenţă, yoga şi Pilates animate şi uşor de urmărit, pe care le puteţi vizualiza pe ecranul ceasului. Alegeţi din antrenamente animate preîncărcate sau descărcaţi mai multe din comunitatea online Garmin Connect™.
PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII - Obţineţi date despre puls1 împreună cu alerte, dacă pulsul se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce vă odihniţi. Estimaţi intensitatea efortului depus de inima dvs. în timpul activităţilor, chiar şi sub apă.
MONITOR DE ENERGIE BODY BATTERY™ - Optimizează rezervele de energie ale corpului dvs. utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când sunteţi pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să aveţi nevoie de odihnă.
MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE - Înregistraţi aportul zilnic de lichide, pentru a vă aminti să vă menţineţi hidrataţi. Atunci când obiectivul automat este activat, veţi vedea chiar şi pierderea estimată prin transpiraţie, după efectuarea unei activităţi şi obiectivul dvs. va fi reglat automat.
MONITORIZAREA CICLULUI MENSTRUAL - Utilizaţi aplicaţia Garmin Connect pentru a vă monitoriza ciclul menstrual, să înregistraţi în jurnal simptomele fizice şi emoţionale şi să aflaţi despre recomandările privind antrenamentele şi nutriţia în fiecare fază a ciclului. Primiţi informaţii despre monitorizarea ciclului chiar la încheietura mâinii.
STATISTICI PRIVIND PERFORMANŢA - Vizualizaţi funcţii avansate de antrenament care includ dinamica alergării, consultantul pentru recuperare şi multe altele1. Estimaţi chiar şi valoarea VO2 max. în funcţie de temperatura ambiantă şi altitudine.
TEHNOLOGIE PACEPRO™ - Funcţia PacePro, prima de acest fel, vă ajută să vă menţineţi ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergaţi pe un anumit traseu.
GESTIONAREA ALIMENTĂRII - Vizualizaţi în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei ceasului, astfel încât să puteţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.
BATERIE CU ÎNCĂRCARE SOLARĂ - Obţineţi până la 9 zile de durată de viaţă a bateriei în interior sau 10,5 zile cu încărcarea solară 3 în modul ceas inteligent. În modul GPS, beneficiaţi de 25 de ore în interior sau 28 de ore cu încărcarea solară.
 
 
FUNCŢIA CLIMBPRO - Utilizaţi planificatorul de urcare pante ClimbPro pe trasee descărcate pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine.
COMPATIBILITATE MULTI-GNSS - Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.
SENZORI ABC - Aventuraţi-vă pe următorul dvs. traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru datele de altitudine, un barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu trei axe.
SENZOR PULSE OX - Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul dvs. absoarbe oxigenul.
ACLIMATIZARE - Acest widget arată altitudinea curentă, altitudinea aclimatizată şi Pulse Ox corelat2, pulsul1 şi rata respiratorie pentru a vedea cum vă adaptaţi la altitudinea curentă.
MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI - Vizualizaţi modul în care respiraţi pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.
MOD EXPEDIŢIE - Aventuraţi-vă departe în necunoscut între două reîncărcări succesive. Modul Expediţie, un mod de funcţionare bazat pe GPS cu consum de energie ultra-redus, durează săptămâni întregi.
 
 
NOTIFICĂRI INTELIGENTE - Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil.
APLICAŢII PENTRU MUZICĂ - Stocaţi până la 2.000 de melodii sau accesaţi aplicaţii de streaming de la servicii compatibile inclusiv Spotify®, Deezer şi Amazon Music, şi ascultaţi muzică în căşti cu ajutorul tehnologiei Bluetooth®.
GARMIN PAY - Evitaţi cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact, disponibilă prin furnizorii participanţi.
FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE - Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor5 comunică locaţia dvs. contactelor dvs. de urgenţă.
MAGAZIN CONNECT IQ™ - Descărcaţi fețe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widget-uri din magazinul Connect IQ.
 

 

Mai multe informati
ProducatorGarmin
GPSDa
Senzor de pulsDa
Senzor de presiuneDa
SmartwatchDa
CuloareArgintiu/Negru
Rezistenta la apa10 ATM
Cod producator010-02409-00
Barcode753759251697
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si