Angajam!

Clapari dama Nordica Hell & Back H1W Anthracite/Purple

954 Lei 1.800 Lei Discount 47% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria ?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Detalii

Un proiect nou implemntat de la Nordica in anul 2014, colectia de clapari Hell & Back a fost conceputa pentru a spori confortul, versatilitatea si nu in ultimul rand performata. Asigurand o mare flexibilitate si impermeabilitate, aceasta gama de clapari este dotata cu o tehnologie ce va va oferi tot ceea ce aveti nevoie. Confortabile, rezistente la vreme si cu 25% mai usoare, noile modele Hell & Back te vor duce oriunde vei vrea sa mergi pe munte. Usurinta de a da jos claparul, manseta reglabila si unghiul de inclinare fac ca modelele Hell & Back sa fie purtate in orice zi, pe orice munte.

Tehnologii incorporate:

- Triax - UltraLight High Density Polymer: Cea mai noua si mai avansata tehnologie ce se bazeaza pe polipropilena, este Tehnologia Triax care reduce greutatea totala cu pana la 25% fata de un alt clapar din categoria lui.

- BBF - Boot Fitter Friendly: Intelegand importanta potrivirii perfecte a claparului pe picior, s-au adaugat parti care se pot detasa si potrivi in asa fel incat comfortul dumnevoastra sa fie maxim

- High Traction Soles: Claparii de shi beneficiaza de o tractiune sporita prin sole-urile aplicate pe talpa. Acestea va vor ajuta sa urcati mai rapid si mai usor pantele inclinate.

- Adjustable Flex: Cu noua tehnologie Adjustable Flex, veti putea modifica rigiditatea flexului in functie de partia pe care veti schia si de conditiile de pe aceasta.

- Wheather Shield: Prin noul sistem in care straturile din care sunt confectionati claparii sunt suprapuse asigura o protectie sporita impotriva apei, impiedicand patrunderea acesteia la interiorul claparului. Niste picioare uscate inseamna niste picioare calde si un comfort sporit.

- Screwed Parts: Insurubati acum pentru a putea atinge comfortul de care aveti nevoie, customizandu-va singur claparii, prin mutarea suruburilor de la nivelul clapelor si a canting-ului.

- Dual Canting: Cu aceasta tehnologie veti putea ajusta cu usurinta aliniamentul ciorapului individual pentru fiecare clapar, dobandind astfel un plus de potrivire si de comfort.

- Women's Specific Cuff: Intrucat piciorul femeilor difera de cel al barbatilor, am creat un design specific doamnelor, tinand cont de grosimea gambei si modificand in acest sens structura claparului.

- PrimaLoft Insulation Liner: Captuseala are insuflata tehnologia PrimaLoft, ce confera o caldura sporita la interior, asigurand comfortul pe durata intregii zile de schiat.X

Comanda acum

Produse recent vizualizate