Angajam!

GPS Garmin Oregon 750 + Harta Romaniei

#ID: 113467
2.225 Lei 2.475 Lei Discount 10% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria GPS-uri?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

  • Recepţie dublă, de înaltă sensibilitate, a semnalelor de la sateliţii GPS şi GLONASS, pentru performanţe mai bune în mediile dificile decât cele oferite de utilizarea exclusivă a sistemului GPS
  • Antena reproiectată oferă o recepţie şi performanţe mai bune; busolă pe 3 axe cu accelerometru şi senzori barometrici pentru altimetru
  • Ecran tactil de 3 inci, lizibil în lumina soarelui, cu orientare dublă (dispunere peisaj sau portret)
  • Conectivitate wireless extinsă (compatibil cu Wi-Fi, Bluetooth, ANT+); include notificări inteligente şi încărcări automate în comunitatea online Garmin Connect; compatibil cu Active Weather şi Geocaching Live
  • Cameră de 8 megapixeli cu focalizare automată; geoetichetează automat fotografiile

   Graţie antenei reproiectate pentru o recepţie mai bună a semnalelor de la sateliţi, dispozitivul portabil GPS şi GLONASS Oregon 750 vă aduce la îndemână părţi din natură inaccesibile în trecut. Indiferent dacă vă aflaţi în drumeţie sau la vânătoare, în caiac, pe bicicleta montană sau în altă situaţie, acest navigator robust este pregătit pentru orice. Dispozitivul oferă conectivitate multilink wireless (Wi-Fi, Bluetooth şi ANT+), compatibilitate cu Active Weather, animaţii radar suprapuse, un abonament pe 1 an lImagini din satelit BirdsEye şi o busolă pe 3 axe integrată, cu altimetru barometric.

    Capabilităţile wireless extinse ale dispozitivului Oregon 750 fac ca descărcarea software-ului, primirea notificărilor inteligente şi încărcarea aventurilor în Garmin Connect să fie mai uşoare ca oricând. Puteţi chiar distribui date de locaţie LiveTrack sau descoperiri de geocaching, de la o unitate la alta, către alte dispozitive Garmin portabile compatibile. Notificările inteligente, primite prin conexiunea Bluetooth de la un smartphone compatibil, vă permit să primiţi e-mailuri, mesaje text şi alerte direct pe dispozitiv. Astfel, veţi păstra contactul cu comunitatea dvs. chiar şi atunci când vă aflaţi departe de aceasta. Este livrat cu un sistem dublu de baterii ca dotare standard, care vă permite să utilizaţi baterii convenţionale AA sau un acumulator reîncărcabil cu NiMH.

Aventura vă aşteaptă cu Geocaching.com

   Conexiunile wireless Wi-Fi şi Bluetooth ale dispozitivului dvs. Oregon 750 fac ca bucuria unei experienţe superioare de geocaching să fie mai aproape ca oricând. Vă puteţi seta dispozitivul pentru actualizare automată la cele mai recente cache-uri de pe Geocaching.com. Nu mai sunt necesare introducerea manuală a coordonatelor sau imprimarea pe hârtie a detaliilor cache-urilor.

   Dispozitivul portabil Oregon 750 vă oferă funcţii complete de navigaţie şi monitorizare inteligentă pentru a vă ghida pe rute cunoscute sau necunoscute prin GPS şi GLONASS, la care se adaugă funcţionalităţile senzorilor ABB (altimetru, barometru şi busolă). Altimetrul integrat oferă date de altitudine ce permit monitorizarea precisă a urcărilor şi coborârilor, în timp ce barometrul poate fi utilizat pentru a prezice schimbările vremii prin afişarea tendinţelor pe termen scurt de presiune a aerului. Busola electronică pe 3 axe vă indică întotdeauna calea cea bună, indiferent dacă vă deplasaţi sau nu. Dispozitivul Oregon 750 include, de asemenea, funcţia TracBack, care vă ajută să navigaţi înapoi la punctul de pornire pe acelaşi traseu. Puteţi, de asemenea, marca locaţii, precum cele ale taberei sau vehiculului dvs. sau diferitele puncte de interes la care puteţi dori să navigaţi ulterior.

Bucuraţi-vă de imaginile unui afişaj realist

 

   Dispozitivul portabil Oregon 750 este echipat cu un ecran tactil color de 3", luminos şi lizibil în lumina soarelui, cu orientare dublă pentru utilizarea în modul portret sau peisaj. Acesta facilitează utilizarea mai multor opţiuni de cartografiere, precum BlueChart g2 HD pentru navigaţia pe apă sau City Navigator NT pentru indicaţii rutiere pas cu pas. Durabile cu clasă IPX7 de protecţie la apă, dispozitivele din seria Oregon sunt construite pentru a furniza permanent date esenţiale de cartografie şi monitorizare, indiferent ce vă rezervă starea vremii. În plus, puteţi chiar personaliza afişajul dispozitivului dvs. Oregon descărcând gratuit aplicaţii, widgeturi şi câmpuri de date din magazinul online Garmin Connect IQ.

 

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Dimensiuni fizice 6,1 x 11,4 x 3,3 cm (2,4 inci x 4,5 inci x 1,3 inci)
Ecran tactil  
Dimensiune afişaj l x H: 3,8 x 6,3 cm (1,5 inci x 2,5 inci); diagonală de 7,6 cm (3 inci)
Rezoluţie afişaj 240 x 400 pixeli
Tip afişaj ecran tactil transreflectiv color TFT
Greutate 209,8 g (7,4 oz) cu baterii
Baterie acumulator reîncărcabil NiMH (inclus) sau 2 baterii AA (neincluse); se recomandă bateriile cu NiMH sau litiu
Durata de viaţă a bateriei până la 16 ore
Rezistenţă la apă IPX7
Memorie integrată 4 GB
Receptor cu sensibilitate ridicată  
Interfaţă high-speed USB and NMEA 0183 compatible

 

Hărţi şi Memorie

Hărţi preîncărcate nu
Posibilitatea de a adăuga hărţi  
Hartă de bază  
Capacitate de stocare şi capacitatea memoriei card microSD™ de până la 32 GB (neinclus)
Waypoints/favorites/locations 10
Rute 250
Jurnal de traseu 20.000 de puncte, 250 de trasee salvate

senzori

Altimetru barometric  
Busolă electronică Yes (tilt-compensated 3-axis)

Funcţii exterioare

Calcularea suprafeței  
Automatic routing (turn by turn routing on roads) Yes (with optional mapping for detailed roads)
Geocaching-friendly Yes (Paperless)
Custom maps compatible  
Calendar vânătoare/pescuit  
Informaţii despre soare şi lună  
Cameră da (8 megapixeli cu focalizare, zoom digital)
Picture viewer
X

Comanda acum

Produse recent vizualizate