Angajam!

GPS Garmin GPSMAP 78s + Harta topografica a Romaniei

#ID: 151010
1.675 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria GPS-uri?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

   Pentru pasionații de agrement și sporturi nautice, GPSMAP 78s areun compas cu 3 axe, altimetru barometric, cartografiere clară a culorilor, receptor de sensibilitate ridicată si un slot pentru card microSD pentru încărcarea hărților suplimentare. GPSMAP 78s dispune de o harta de baza a lumii, astfel incat poti naviga oriunde cu usurinta. Si, la fel ca restul seriei 78, GPSMAP 78s este impermeabil conform IPX7 si chiar pluteste.

   Are un compas electronic cu 3 axe încorporate, care vă arată direcția chiar și atunci când nu sunteți la nivelul apei. Altimetrul său barometric urmărește schimbările de presiune pentru a vă identifica altitudinea exactă și il puteți utiliza pentru a compara presiunea barometrică în timp, ceea ce vă poate ajuta să țineți cont de schimbarea condițiilor meteorologice.

   Cu GPSMAP 78s puteți să vă partajați punctele de parcurs, pistele, rutele și geocache alte dispozitive compatibile. Acum puteți trimite locația punctului de pescuit preferat unui prieten pentru a-l putea găsi. Partajarea datelor este ușoară. Doar apăsați "trimite" pentru a vă transfera informațiile către unități similare.

   Cu ajutorul receptorului GPS cu sensibilitate ridicată, WAAS și a predicției prin satelit HotFix, GPSMAP 78s vă găsește poziția rapid și precis și menține locația GPS chiar și în canioanele adânci. Avantajul este clar - indiferent dacă sunteți în pădure sau chiar lângă clădiri înalte și copaci, puteți conta pe GPSMAP 78s pentru a vă ajuta să găsiți calea atunci când aveți nevoie.

   Adăugarea mai multor hărți este ușoară, cu ajutorul gamei largi de hărți detaliate maritime, topografice și rutiere, disponibile pe cardul microSD. Conectați cartelele preîncărcate BlueChart g2 pentru o zi grozava pe apasau hartile City Navigator NT pentru indicatii pas cu pas pe strazi. Slotul pentru carduri este amplasat în interiorul compartimentului pentru baterii rezistent la apă. GPSMAP 78s acceptă, de asemenea, imagini din Satelit BirdsEye (abonament necesar), care vă permite să descărcați imagini prin satelit pe dispozitivul dvs. și să le integrați cu hărțile. În plus, versiunile 78 sunt compatibile cu Hărți personalizate, software liber care transformă hărțile de hârtie și electronice în hărți descărcabile pentru dispozitivul dvs.

   Cu o simplă conexiune la computer și la internet, puteți obține o analiză detaliată a activităților dvs. și puteți trimite piste către dispozitivul exterior utilizând Garmin Connect. Acest site unic oferă un tabel de activități și vă permite să le vizualizați pe o hartă utilizând Google Earth. Explorați alte rute încărcate de milioane de utilizatori Garmin Connect și împărtășiți experiențele dvs. pe Twitter și Facebook.

   GPSMAP 78s acceptă fișierele GPX de tip geocaching pentru a descărca geocache și detalii direct pe unitatea dumneavoastra. Stochează și afișează informații cheie, inclusiv locația, terenul, dificultatea, sugestiile și descrierile, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie introduse manual coordonatele și documentele tipărite. Pur și simplu încărcați fișierul GPX pe unitatea dvs. și începeți vânătoarea de cache-uri. Subțire și ușor, 78s este partenerul perfect pentru toate activitățile dvs. în aer liber.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate