Angajam!

Ceas Garmin Vivoactive 3 Stainless Hardware

949 Lei 1.099 Lei Discount 14% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

Ceasul cu GPS vívoactive® 3 care te lasa sa faci plati fara contact si care masoara ritmul cardiac cu ajutorul curelei. 

  • Soluția de plată fără contact Garmin Pay™ vă permite să plătiți pentru achiziții cu ceasul;
  • Personalizați-vă ceasul cu mii de fețe de ceas, aplicații și widget-uri gratuite din magazinul nostru Connect IQ™;
  • Mai mult de 15 aplicații GPS și aplicații sportive indoor, inclusiv yoga, alergare, înot și multe altele;
  • Monitorizați nivelul de fitness cu ajutorul estimărilor VO2 max, plus să țineți cont de modul în care vă gestionați stresul;
  • Obțineți funcții conectate ", precum notificări inteligente, încărcări automate în Garmin Connect ™, LiveTrack și multe altele;
  • Durata de viață a bateriei: până la 7 zile în modul smartwatch; 13 ore în modul GPS.

La o privire

De la joc la plăți, vívoactive 3 este smartwatch-ul pentru viața activă. Faceți plăți fără contact cu ușurință, chiar de la ceas și cu mai mult de 15 aplicații sportive 

vivoactive 3

preîncărcate - puteți alege ce ti se potriveste. GPS-ul încorporat vă permite să înregistrați distanța, ritmul, locația și multe altele pentru activitățile dvs. în aer liber.

Plătește-ți drumul

vorvoactive 3 este primul nostru suport care poate fi purtat cu Garmin Pay , ceea ce vă permite să plătiți pentru achiziții cu ceasul dumneavoastră. Utilizați-l exact oriunde puteți să folosoti optiunea paypass. Deci, dacă ți-ai lăsat portofelul în dulapul tău sau doar l-ai uitat, acea cafea de dimineață post-run poate fi în continuare a ta. Doar atinge și du-te.

Joacă mai multe sporturi

Cu mai mult de 15 aplicații sportive preîncărcate, găsirea unui mod distractiv de a rămâne activ este ușoară. Cuceriti terenul de golf, mergeți la o plimbare cu bicicleta sau luați un curs de yoga. Când vă îndreptați afară, GPS-ul încorporat vă permite să vizionați mai multe detalii ale activității dvs. selectate - fără să aveți nevoie de o conexiune telefonică. De la snowboarding până la înot și cel puțin o duzină de alte opțiuni între ele, acest ceas este partenerul perfect.

vivoactiv 3Se potrivește cu tine și cu tot ce faci

Simțiți-vă liber să luați acest ceas afara în orice fel de vreme. Nu numai ca este sigur pentru înot și dușuri, dar Garmin Chroma display ™ este ușor de citit - chiar și în lumina directă a soarelui - și adăpostite sub extra-durabilul Corning ® Gorilla ® Glass. Dispune de asemenea de interfața Side Swipe ™, ceea ce face ca navigarea sa fie rapidă, chiar si printre meniuri și widget-uri. Indiferent dacă parcurgeți cu degetul mare sau cu degetul arătător, puteți alege cum să îl purtați. Confortabil, convenabil și ușor de văzut - vívoactive 3 se potrivește oricare persoane care face sport.

Monitorizarea zilnică a efortului fizic și a stresului

Cu ajutorul tehnologiei Elevate ™ pentru inima pe bază de încheietură mâinii, vívoactive 3 vă permite să monitorizați aspectele cheie ale stării de sănătate și stresului dvs. pentru a arăta modul în care organismul dvs. răspunde în diferite circumstanțe. De exemplu, este capabil să estimeze vârsta de VO2 și vârsta de fitness - indicatori de fitness fizic care se pot îmbunătăți adesea în timp cu exerciții fizice regulate. De asemenea, vă urmărește variabilitatea frecvenței cardiace (HRV), care este utilizată pentru a calcula și urmări nivelul dvs. de stres. vívoactive 3 vă poate face să știți când sursele fizice sau emoționale determină creșterea stresului, astfel încât să puteți găsi o modalitate de a scuti presiunea.

Întotdeauna conectatvivoactive 3

Viața nu are un buton de pauză, așa că rămâi conectat cu sistemul dvs. inteligent de vívoactive 3 în timp ce va antrenati sau lucrați. Odată asociat cu telefonul smartphone compatibil, veți putea să primiți și chiar să răspundeți la mesajele text și să vedeți actualizările mass-media sociale, e-mailurile și altele chiar pe încheietura mâinii. Găsiți-vă telefonul, accesați controalele muzicale și permiteți-le prietenilor sa urmareasca activitatile sportive prin LiveTrack. Activitățile dvs. finalizate se vor încărca automat în comunitatea noastră de fitness online Garmin Connect.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate