Angajam!

Ceas Garmin Tactix Charlie

#ID: 137665
3.524 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

  • Rezoluţie mare de 1,2", afişaj vizibil în lumina soarelui, geam cu lentilă curbată din safir, comutare între utilizarea pe timp de zi şi compatibilitatea cu ochelarii pentru vedere pe timp de noapte
  • Include funcţia de cartografiere preîncărcată TopoActive pentru Europa, plus navigarea după hărţi rutabile
  • Designul robust include o ramă de geam neagră din titan placată cu carbon asemănător diamantului (DLC), un capac spate din titan negru şi butoane din oţel inoxidabil – plus funcţia încorporată Elevate™ de monitorizare a pulsului măsurat la încheietura mâinii1
  • Funcţiile tactice specifice includ aplicaţia Jumpmaster, proiecţia punctelor de trecere, redarea poziţiei în format GPS dublu şi activitate tactică preîncărcată
  • Senzorii de navigaţie încorporaţi includ senzori GPS şi GLONASS, plus o busolă cu trei axe, barometru, altimetru şi giroscop
  • Baterie cu durata de viaţă de până la 12 zile2 în modul ceas inteligent, până la 20 de ore în modul GPS şi până la 35 de ore în modul UltraTrac pentru economisirea bateriei

   Combinând funcţii tactice specializate şi caracteristici inteligente pentru antrenamentele de fitness şi navigarea în aer liber, ceasul nostru GPS multisport tactix Charlie este ideal pentru medii solicitante oriunde v-aţi afla, de la activităţile de teren până la activitatea de birou. Ceasul ultrarobust, complet negru, este dotat cu hărţi rutabile color TopoActive pentru Europa, monitor de puls măsurat la încheietura mâinii, contor de date statistice pentru antrenamentele de fitness, compatibilitate cu ochelarii pentru vedere pe timp de noapte şi altele. Rama din titan placată cu DLC maximizează rezistenţa la abraziune şi coroziune.

Trasaţi-vă drumul către succes!#185970%%alt%%#!

Indiferent dacă faceţi manevre de antrenament sau doar aţi ieşit la alergat, caracteristicile de cartografiere şi de navigare încorporate ale ceasului Tactix Charlie vă ajută să vă menţineţi întotdeauna pe traseu, bine orientat. Funcţia de cartografiere are preîncărcate hărţi în întregime color TopoActive pentru Europa, cu datele hărţilor optimizate pentru navigare rapidă şi monitorizarea locaţiei. Recepţia prin reţelele de satelit GPS şi GLONASS va permite să monitorizaţi medii şi mai diverse decât dacă aţi utiliza numai sateliţii GPS. De asemenea, puteţi utiliza ceasul pentru a crea şi a parcurge trasee sau pentru a marca locaţii cu zona de campare, vehiculul, punctele de control de pe traseu sau alte puncte de interes.

!#185971%%alt%%#!Navigaţi în natură, în stilul dvs.

Pe lângă indicaţiile oferite pe baza hărţilor, ceasul tactix vă pune la dispoziţie, de asemenea, un set de senzori ABC (altimetru, barometru şi busolă) pentru a vă ghida pe drum sau în locuri mai puţin cunoscute. Altimetrul încorporat furnizează date privind altitudinea, pentru a monitoriza cu acurateţe urcuşurile şi coborârile pentru activităţi cum ar fi drumeţiile, în timp ce busola electronică cu trei axe, cu funcţie de compensare a înclinării, vă arată permanent direcţia indiferent dacă vă deplasaţi sau staţionaţi.

Funcţii tactice încorporate

Funcţiile tactice ale ceasului includ: activitate Jumpmaster, puncte de referinţă proiectate şi o pagină de coordonate GPS în format dublu care acceptă afişarea MGRS, afişarea gradelor/minutelor/secundelor şi nu numai.

Monitorizaţi-vă performanţa, antrenamentul şi perioada de recuperare!#185973%%alt%%#!

   Pentru activităţile de antrenament fizic susţinut şi activităţile de fitness, ceasul Tactix Charlie oferă funcţii avansate de monitorizare a performanţei. Nivelul antrenamentului este un instrument nou care evaluează automat istoricul dvs. recent de exerciţii şi indicatorii de performanţă, pentru a vă informa dacă antrenamentul dvs. este eficient, dacă atingeţi forma de vârf sau dacă vă suprasolicitaţi. Noul efect al antrenamentului anaerobic Măsurătoarea deschide o perspectivă nouă asupra unui aspect esenţial al antrenamentului, oferindu-vă informaţii despre modul în care antrenamentul vă îmbunătăţeşte abilitatea de a vă depăşi limitele. Puteţi studia chiar şi nivelul de solicitare general al antrenamentului care măsoară volumul de antrenament din ultimele 7 zile şi îl compară cu intervalul optim pentru condiţia dvs. fizică şi istoricul dvs. recent de antrenament. Pentru un plus de motivaţie, puteţi descărca exerciţii şi planuri de antrenament avansate din Garmin Connect.

Puls măsurat la încheietura mâinii

   Tehnologia Elevate pentru monitorizarea pulsului la încheietura mâiniivă permite să vă monitorizaţi pulsul fără a purta o curea pentru piept. Pe lângă numărarea paşilor şi monitorizarea somnului, ceasul utilizează pulsul pentru a oferi informaţii privind caloriile arse şi a cuantifica intensitatea activităţilor dvs. de fitness. De asemenea, aceasta măsoară variaţia pulsului, pentru a calcula un scor de stres şi a vă ajuta să evaluaţi nivelul de activitate pentru care este pregătit corpul dvs.

!#185977%%alt%%#!Rămâneți conectat în mod inteligent

   Tactix Charlie acceptă funcţia de notificare inteligentă atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil. Primiţi e-mailuri, mesaje text şi alerte direct pe ceas, indiferent dacă sunteţi pe trasee, pe teren sau pur şi simplu departe de birou. Printre celelalte funcţii conectate se numără încărcările automate în comunitatea online de fitness Garmin Connect, monitorizarea în timp real, GroupTrack şi partajarea pe reţelele sociale prin intermediul aplicaţiilor gratuite Garmin Connect şi Garmin Connect Mobile.

Materiale premium, performanţe puternice

   Construit pentru utilizare în condiţii dificile şi în orice mediu, ceasul tactix Charlie antireflexie, complet negru, este realizat din cele mai fine materiale de calitate premium. Rama uşoară din titan are suprafaţa acoperită cu DLC şi butoane din oţel inoxidabil, oferind rezistenţă maximă la abraziune şi coroziune. Lentila safir bombată rezistentă la zgâriere şi afişajul Garmin Chroma Display complet color, cu funcţie activabilă de utilizator pentru modul de vizualizare pe timp de noapte, reduce setările de iluminare a fundalului la un nivel care nu interferează cu folosirea ochelarilor pentru vedere pe timp de noapte. Ceasul este rezistent la apă la 10 ATM (100 de metri) şi este livrat cu o brăţară de silicon neagră rezistentă pentru orice anotimp. Pentru mai multă varietate, există o varietate largă de brăţări QuickFit confecţionate din piele premium, metal sau silicon, astfel încât să puteţi combina şi asorta cu uşurinţă stiluri diferite pentru a se potrivi oricărui sport şi oricărei activităţi.

Aplicaţii uzuale, feţe pentru ceas şi altele

   Vă puteţi personaliza ceasul tactix Charlie cu descărcări gratuite din magazinul nostru Connect IQ. Schimbaţi faţa ceasului, adăugaţi câmpuri de date sau obţineţi aplicaţii şi widgeturi care vă oferă informaţii dintr-o privire.

  Garmin lucrează în permanenţă cu dezvoltatori şi companii de top pentru a crea parteneriate strategice care oferă şi mai multă valoare ceasului dvs. multisport tactix Charlie. Mărci precum Uber, Strava, AccuWeather şi multe altele oferă aplicaţii şi îmbunătăţiri care vă permit să vă personalizaţi mai mult ca niciodată ceasul în funcţie de stilul dvs. de viaţă.

Putere de alergare

   Adăugaţi la antrenamentul dvs. date despre putere, descărcând pe ceasul dvs. compatibil aplicaţia Running Power din magazinul Connect IQ. Dezvoltată de Laboratoarele Garmin, aplicaţia Running Power vă oferă date statistice cum ar fi ritmul, oscilaţia pe verticală, pantele şi chiar condiţiile locale privind vântul, pentru a stabili puterea pe care o aplicaţi pe sol în timp ce alergaţi. Când ştiţi cât de multă putere consumaţi de la un minut la altul şi de la un kilometru la altul, vă puteţi stabili mai bine ritmul, ceea ce vă poate ajuta să nu obosiţi prea repede. Cele mai bune veşti? Dacă deţineţi deja dispozitivele Garmin potrivite, puteţi să adăugaţi gratuit putere la alergarea dvs. Tot ceea de ce aveţi nevoie este un ceas tactix Charlie şi unul din aceste trei accesorii: HRM-RunHRM-Tri sau Running Dynamics Pod

 

Material lentilă

Geam din cristal safir curbat

Material cadru

Titan placat cu carbon asemănător diamantului (DLC)

Material capac

Capac posterior din titan şi polimer ranforsat cu fibre

Compatibil cu brăţara pentru ceas Quickfit™

Inclus (26 mm)

Material bandă

Silicon

Dimensiune fizică

51 x 51 x 17,5 mm

Greutate

90 g

Rezistenţă la apă

10 ATM

Tip afişaj

Vizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transflectiv

Dimensiune afişaj

Diametru de 30,4 mm (1,2 inci)

Rezoluţie afişaj

240 x 240 pixeli

Afişaj în culori  Da
Night vision mode  Da
Durata de viaţă a bateriei

Mod inteligent: până la 12 zile
Mod GPS/HR: până la 20 de ore
Mod UltraTrac™: până la 35 de ore

Memorie integrată

16 GB

  

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate