Angajam!

Ceas Polar Grit X

2.089 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Polar si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Polar Grit X vine cu GPS încorporat, busolă și altimetru în modul de antrenament și caracteristicile unice Smart Coaching Polar, care te asigură că ești pregătit pentru viitoarele tale aventuri. 

DURABILITATE LA NIVEL MILITAR

Polar Grit X a trecut mai multe teste MIL-STD-810G, inclusiv temperaturi extreme, scădere și umiditate.

La 64 de grame, Polar Grit X este unul dintre cele mai ușoare ceasuri multisport.

                   
 

DRUMETII, ANTRENAMENTE

Durata de viață a bateriei ultra-lungă și opțiunile multiple de economisire a energiei te asigură că Polar Grit X nu te va lăsa la greu nici în cele mai lungi aventuri ale tale.

Indiferent dacă plecați pe trasee sau vă pregătiți pentru aventurile viitoare cu antrenamente de susținere în interior, Polar Grit X vine cu toate instrumentele esențiale de care aveți nevoie pentru a progresa și pentru a vă atinge obiectivele.

 
                 
 

Nu există nici un fel de vreme rea când ești bine pregătit. Polar Grit X vă arată vremea curentă și o prognoză de 2 zile.

Polar Grit X merge mână în mână cu Polar Flow, aplicația și serviciul web care vă păstrează toate datele de pregătire, activitate și somn, planifică și rapoartele de progres în mod convenabil într-un singur loc și la îndemână ori de câte ori aveți nevoie.

                 
 

Realizați un plan de antrenament pentru un sezon complet și urmăriți progresul dvs. cu instrumentele de analiză extinse.

 

Afișaj tactil pe culoare permanent. Lentilă din sticlă Gorilla laminată cu acoperire anti amprentă, protejată cu lunetă forjată din oțel inoxidabil cu huse.

Dimensiune 1.2 ”, rezoluție 240 x 240.

Baterie Li-pol de 346 mAh. Durata de viață a bateriei până la 40 de ore în modul de antrenament (GPS și ritm cardiac pe încheietura mâinii) sau până la 7 zile în modul de veghe, cu urmărire continuă a ritmului cardiac. Opțiuni multiple de economisire a energiei disponibile.

Hill Splitter ™

Hill Splitter  Obțineți date detaliate despre performanța dvs. în secțiunile de urcare și coborâre a sesiunii

FuelWise ™

Asistent inteligent de alimentare cu combustibil FuelWise    Învață să alimentezi și să menții niveluri de energie adecvate în timpul sesiunilor lungi.

Training Load Pro

Training Load Pro Cuantificați tulpina sesiunii de antrenament și vedeți cum antrenamentul dvs. încordează diferitele părți ale corpului.

Index de rulare

Index de rulare  Obțineți o estimare a VO2max care rulează și vedeți cum se dezvoltă performanța dvs. de rulare.

Frecvență cardiacă avansată pe încheietura mâinii

Frecvență cardiacă avansată pe încheietura mâinii  Polar Grit X urmărește ritmul cardiac cu tehnologia de fuziune a senzorului Precision Prime . 

Beneficiul de instruire

Beneficiul de instruire  Obțineți feedback motivant imediat după antrenament, descriind efectul sesiunii.

Frecvența cardiacă continuă

Frecvența cardiacă continuă  Obțineți o imagine cuprinzătoare despre cum se comportă inima dvs. în timpul zilei. Monitorizarea continuă a frecvenței cardiace vă oferă și mai exact date despre arsuri și calități despre calorii și vă spune cea mai mică și cea mai mare frecvență cardiacă din ziua voastră.

Sleep Plus Stages ™

Sleep Plus Stages Urmați-vă etapele de somn și obțineți informații despre calitatea somnului

Notificări telefonice

Notificări telefonice  Rămâneți conectat cu notificările de pe telefon. Obțineți alerte pentru apeluri, mesaje, e-mailuri, evenimente din calendar și multe altele.

Segmente Live Strava

Segmente Live Strava Creează-ți mai bine călătorii și călătoria cu ajutorul segmentelor Strava Live. Obțineți alerte despre segmentele din apropiere, consultați datele de performanță în timp real pe un segment și verificați rezultatele imediat după ce terminați.

Surse de energie

Surse de energie Vedeți modul în care corpul dvs. utilizează diferite surse de energie în timpul unei sesiuni de antrenament. Polar Grit X împarte consumul de energie în carbohidrați, proteine ​​și grăsimi.

Brățări

Silicon durabil și confortabil.

Dimensiune:

S: circumferința încheieturii 130-190 mm

M / L: circumferința încheieturii 145-215 mm

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate