Angajam!

Ceas Garmin Vivoactive 4 Shadow Grey

#ID: 152005
1.299 Lei 1.449 Lei Discount 10% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

 Ceas inteligent cu GPS, creat pentru un stil de viaţă activ

  • Monitorizaţi-vă sănătatea 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, cu ajutorul funcţiei Pulse Ox şi al monitorizării energiei Body Battery şi prin monitorizarea respiraţiei, a ciclului menstrual, a stresului, somnului, pulsului2, nivelului de hidratare şi a altor parametri;
  • Descărcaţi cu uşurinţă melodii pe ceas, inclusiv liste de redare, din contul dvs. Spotify  sau Deezer, şi conectaţi-vă prin căşti (se comercializează separat) pentru a le asculta fără a utiliza telefonul;
  • Înregistraţi toate traseele dorite cu mai mult de 20 de aplicaţii preîncărcate pentru sport în aer liber, cu funcţii GPS, inclusiv pentru yoga, alergare, înot şi altele;
  • Descărcaţi exerciţii animate, uşor de urmărit direct pe ecranul ceasului, inclusiv exerciţii pentru rezistenţă, cardio, yoga şi Pilates;
  • Durată de viaţă a bateriei: până la 8 zile în modul ceas inteligent; până la 6 ore în modul pentru GPS şi muzică;

Monitorizarea energiei corpului cu Body Battery măsoară nivelurile de energie ale corpului dvs., astfel încât să puteţi stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate şi pentru odihnă.

Senzorul Pulse Ox măsoară saturaţia oxigenului în sânge în timpul zilei şi în timp ce dormiţi, pentru a vedea cât de bine absoarbe corpul dvs. oxigenul.

Monitorizarea ciclului menstrual din aplicaţia Garmin Connect vă permite să vă monitorizaţi ciclul menstrual, să înregistraţi în jurnal simptomele fizice şi emoţionale şi să aflaţi despre recomandările privind antrenamentele şi nutriţia în fiecare fază a ciclului. Primiţi notificări şi alte informaţii pe ceas descărcând aplicaţia Connect IQ.

Monitorizarea nivelului de hidratare vă permite să înregistraţi în jurnal aportul zilnic de apă, pentru a vă ajuta să vă menţineţi hidratat.

Monitorizarea respiraţiei înregistrează modul în care respiraţi pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor yoga.

Monitorizarea avansată a somnului analizează somnul de pe durata nopţii în funcţie de fazele de somn uşor, profund şi REM, pentru a vă oferi o imagine de ansamblu asupra somnului dvs..

Monitorizarea stresului vă poate spune dacă aveţi o zi calmă, echilibrată sau stresantă. Mementourile de relaxare vă vor invita să faceţi un exerciţiu scurt de respiraţie pentru a vă relaxa.

Pulsul măsurat la încheietura mâinii verifică constant pulsul dvs. şi vă va alerta dacă acesta se menţine la valori ridicate în timp ce vă odihniţi. De asemenea, vă ajută să estimaţi intensitatea efortului depus în timpul activităţilor.

Creat pentru purtare zilnică

De la brăţări interschimbabile la afişaje Corning Gorilla Glass 3 rezistente, acest ceas inteligent este creat pentru a fi purtat 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Păstraţi-l la mână când intraţi în apă deoarece este rezistent la apă la 5 ATM. Afişajul Garmin Chroma Display permanent activ, lizibil în lumina soarelui, poate fi citit indiferent de lumina din jur. Adăugaţi durata de viaţă a bateriei, de până la 8 zile în modul ceas inteligent şi de până la 6 ore în modul pentru GPS cu muzică şi veţi obţine un ceas la care nu veţi mai dori să renunţaţi vreodată.

Exerciţii animate afişate la încheietura mâinii

Nu mai trebuie să vânaţi clipurile video sau exerciţiile demonstrative ale antrenorilor. Acest ceas conţine exerciţii cardio, de rezistenţă, yoga şi Pilates animate şi uşor de urmărit, pe care le puteţi vizualiza pe ecranul ceasului. Alegeţi din exerciţiile animate preîncărcate sau descărcaţi mai multe din Garmin Connect.

Toate activităţile îndrăgite

Cu peste 20 de profiluri de activităţi GPS şi de interior preîncărcate – inclusiv pentru mers, alergat, ciclism, înot în piscină, golf şi altele – acest ceas vă poate ajuta să monitorizaţi toate modurile în care vă mişcaţi. Puteţi crea chiar şi exerciţii personalizate, în reţeaua online Garmin Connect.

Respiraţi

Acest ceas oferă o varietate de activităţi cu exerciţii de respiraţie structurate. Când doriţi să vă relaxaţi sau să vă concentraţi, puteţi începe o activitate de respiraţie, iar acest ceas vă va monitoriza stresul şi respiraţia pentru a vă ajuta să înţelegeţi mai bine cum respiraţi.

Notificări inteligente
Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un smartphone compatibil. Puteţi inclusiv răspunde la mesajele text, dacă aveţi un telefon Android.

Muzică
Descărcaţi cu uşurinţă melodii pe ceas, inclusiv liste de redare din contul dvs. Spotify sau Deezer (poate fi necesar să deţineţi un abonament). Conectaţi-vă prin căştile wireless (se comercializează separat) pentru a asculta fără a utiliza telefonul.

Funcţii de siguranţă şi monitorizare
În timp ce aveţi ceasul şi telefonul asociate, locaţia dvs. poate fi trimisă către contactele dvs., dacă este necesar, fie în mod manual, fie – în timpul activităţilor în aer liber – în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate de detectare a accidentelor.

Serviciul Garmin Pay
Evitaţi cozile de la casă cu soluţia de plată fără contact Garmin Pay4 la furnizorii participanţi.

Conectare IQ Store
Adăugaţi personalitate ceasului dvs. descărcând aplicaţii, widget-uri, feţe de ceas şi altele. Este uşor şi – chiar mai bine – gratuit.

Antrenor Garmin
Obţineţi gratuit un antrenor de alergare personal la încheietura mâinii, care vă va ajuta să vă antrenaţi pentru următoarele competiţii de 5K, 10K sau semimaraton.

 

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Material lentilă

Corning Gorilla Glass 3

Material cadru

Oţel inoxidabil

Material capac

Capac posterior din polimer şi polimer armat cu fibre

Quick Release Bands

Da (22 mm)

Material bandă

Silicon

Dimensiune fizică

45.1 x 45.1 x 12.8 mm
Se potriveşte unei circumferinţe a încheieturii mâinii de 135-200 mm

Ecran tactil

Da

Dimensiune afişaj

Diametru 1.3" (33.0 mm)

Rezoluţie afişaj

260 x 260 pixeli

Tip afişaj

Lizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transflectiv

Greutate

50.5 g

Durata de viaţă a bateriei

Modul ceas inteligent: până la 8 zile
Modul GPS cu muzică: până la 6 ore

Rezistenţă la apă

Înot, 5 ATM

Afişaj în culori Da 
Memorie integrată

7 activităţi temporizate, 14 zile de date de monitorizare a activităţilor

 

Funcţii ceas

Funcţii ceas Da 
Sincronizare oră GPS Da 
Oră de vară automată Da 
Ceas deşteptător Da 
Temporizator Da 
Cronometru Da 
Ore răsărit/apus Da 

senzori

GPS activat Da 
GLONASS Da 
Galileo Da 
Monitor cardiac la încheietura mâinii Garmin Elevate Da 
Altimetru barometric Da 
Busolă electronică Da 
Giroscop Da 
Accelerometru (calculează distanţa pentru exerciţiile la interior, fără a fi nevoie de un senzor de picior) Da 
Termometru Da 
Pulse Ox Acclimation
Da 

 

 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate