Angajam!

Senzor pentru ritm cardiac Polar H10

399 Lei Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Centuri gadget-uri/telefon?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Polar si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Cand vine vorba de acuratete si conectivitate, senzorul de ritm cardiac Polar H10 este alegerea perfecta. Monitorizeaza-ti ritmul cardiac cu maxima precizie si conecteaza-ti ritmul cardiac la echipamentul tau de antrenament.

   Cu Polar H10, monitorizarea cardiac este mai precisa ca niciodata.

 

  • POLAR H10 & POLAR BEAT

   Cupleaza Polar H10 cu Polar Beat, aplicatia de fitness si antrenament gratuita de la Polar, si primeste ritmul cardiac precis in timp real direct pe telefonul mobil.

   Nu esti un fan al antrenamentelor cu telefonul mobil? Cu polar H10 iti poti monitoriza sesiunea de antrenament fara sa ai telefonul mobil cu tine si iti poti transfera datele in Polar Beat dupa ce termini. Numai porneste sesiunea de antrenament in aplicatie, lasa-ti telefonul sa astepte si poti incepe. 

  • Conecteaza-ti ritmul cardiac

   Polar H10 functioneaza cu aplicatiile fitness de top, echipaente de fitness compatibile si alte dispositive Bluetooth. Conecteaza-ti ritmul cardiac la aplicatia ta favorita sau aparatul de fitness si optimizeaza-ti antrenamentul pentru atingerea obiectivelor.

  • Potrivit pentru inot

   Polar H10 este complet impremeabil si transfera datele ritmului cardiac in apa cu ajutorul transmisiei de 5 kHz.

In cazul in care nu ai un ceas Polar compatibil, poti folosi Polar H10 pentru a-ti inregistra ritmul cardiac in piscina si transfera mai apoi datele in aplicatia gratuita Polar Beat.

  • Centura POLAR PRO

   Polar H10 vine cu centura Polar Pro, o centura moale din material textile cu electrozi imbunatatiti pentru a ne asigura ca ritmul tau cardiac este masurat cu acuratete si fara interferente. Materialul este confortabil pentru purtat, si punctele siliconice si prinderea imbunatatita vor tine centura ferm in loc.

  • Caracteristici Polar H10

Precizie - Electrozii imbunatatiti fac Polar H10 sa fie cel mai precis sensor de monitorizare cardiaca din istoria Polar. 

Conectivitate - Polar H10 este compatibil cu aplicatiile de fitness de top, echipamente de fitness si dizpozitive Bluetooth. Actualizabil - Polar H10 continua sa se imbunatateasca cu ajutorul actualizarilor software. 

Potrivit pentru inot - Pe langa transmisia Bluetooth, Polar H10 foloseste si transmisia 5 kHz care asigura monitorizarea cardiaca in apa. 

Memorie integrata cu Polar Beat - Polar H10 are memorie integrata in care iti salveaza datele monitorizarii cardiace pentru un antrenament. Datele pot fi transferate catre Polar Beat, aplicatia gratuita de fitness si antrenament de la Polar. 

Confort - Noua centura de piept Polar Pro este confortabila de purtat cu ajutorul meterialului textil moale, punctelor siliconice si incuietoare securizata.

  • SPECIFICATII

Compatibilitate - Dispozitive mobile iOS ca iPhone 4S sau mai recente si dispozitive Android cu Bluetooth 4.0 si Android 4.3 sau mai recente.

Update-uri - Cu ajutorul telefonului mobil, folosinf aplicatia Polar Flow sau aplicatia Polar Beat. 

Marimea senzorului - 34X65X10 mm

Greutate - Senzor 21g, centura 39g 

Memorie - O sesiune de antrenament 

Model baterie - CR 2025 

Durata baterie  - 400 de ore cu Bluetooth-ul si transmisia 5kHz active. 

Rezistenta la apa - 30 m (potrivit pentru inot) 

Functioneaza la temperaturi cuprinse intre: -10°C si +50°C

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate