Angajam!

Centura cu senzor pentru ritm cardiac Wahoo Fitness TICKR 2 White

#ID: 163523
249 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Centuri / Senzori?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Wahoo Fitness si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Senzor pentru ritm cardiac si Calorie Tracker cu Bluetooth si ANT+  !

   Senzorul pentru frecvență cardiacă TICKR urmărește cu exactitate ritmul cardiac și caloriile pierdute în timpul oricărei activități sau antrenament. Noul său design îl face cel mai ușor și mai subțire monitor de frecvență cardiacă de pe piață! Echipat cu Bluetooth și ANT +, TICKR oferă un mod ușor de a conecta ritmul cardiac la aplicațiile preferate de antrenament și la dispozitivele de fitness, iar acum acceptă până la trei conexiuni simultane Bluetooth. Noul senzor de frecvență cardiacă integrat și designul curelei oferă o conexiune mai sigură și potrivire perfecta, astfel încât antrenamentul dvs. poate fi optimizat, măsurat și partajat.

   Două lumini LED prezintă confirmarea vizuală a stării conexiunii TICKR prin Bluetooth și / sau ANT +: căutarea unei conexiuni (lumină albastră intermitentă incet), conectarea (lumină albastră intermitentă rapid) și citirea ritmului cardiac (roșu intermitent la bătăi de inima curente pe minut ).

   Atât funcția ANT + cât și cea Bluetooth, permit o conexiune wireless la smartphone-uri și la dispozitive GPS simultan sau separat.

   TICKR măsoară valorile vitale ale antrenamentului, inclusiv frecvența cardiacă, caloriile arse și durata antrenamentului în timp real, cu aplicația Wahoo Fitness. Rezultatele pot fi trimise și catre alte aplicații terțe compatibile care urmăresc aceste valori.

   Conexiunea frontală a senzorului și curelei TICKR vă permit să vă pregatiti rapid.

   Conectați-vă direct prin Bluetooth la Apple Watch sau Apple TV ca o altă opțiune pentru colectarea datelor de ritm cardiac în timpul antrenamentului.

   Funcționează perfect cu peste 50 de aplicații - inclusiv Zwift, The Sufferfest, Peloton pentru ciclism și Runkeeper și MapMyRun pentru alergare.

Dimensiuni fizice: (LxWxH): 6.3cm x 1cm x 3cm;
Greutate: 48 g cu curea;
Baterie: Coin Cell (CR2032);
Durata de viață a bateriei: peste 500 de ore active;
Impermeabil: da;
Water Rating: IPX7 (Impermeabil până la 1.5 m)
Lungimea curelei: reglabilă de la 58 cm la 122 cm;

Pachetul include: Senzorul TICKR + Curea reglabilă + Baterie CR2032 (instalată) + Ghid de inițiere rapidă + Ghid important cu informații despre produs

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate