Angajam!

Ceas Suunto 9 Baro HR

3.055 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Suunto si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

  Suunto 9 este un ceas multisport cu GPS conceput pentru atleții care cer cele mai bune rezultate de la ceasul lor sportiv. Sistemul inteligent de gestionare a duratei de viață a bateriei, cu mementouri inteligente, vă asigură că ceasul va dura doar atâta timp cât aveți nevoie de el. Suunto 9 este robust, pentru antrenamente lungi și grele, curse și aventuri extreme.

   Trei moduri predefinite ale bateriei - performanță, rezistență și ultra - durează de la 25 de ore până la 120 de ore in modul Ultra* de înregistrare cu GPS. Când începeți o înregistrare, veți obține o estimare a cantității de baterie rămasă în modul curent. Dacă nu este suficient, treceți la alt mod în orice moment.

  Suunto 9 utilizează mementouri inteligente pe baza istoricului activității dvs., pentru a vă asigura că sunteți complet încărcat pentru următoarea dvs. ieșire. Dacă anunțurile de vizionare afișează bateria scăzută în timpul unui exercițiu, aceasta va sugera automat trecerea la un alt mod de utilizare a bateriei.

   În cazul unor trasee ultra-lungi, durata de viață a bateriei este de multe ori factorul limitator pentru înregistrarea distanței și a urmăririi cu precizie, deoarece GPS-ul epuizeaza repede bateria. Algoritmul unic FusedTrack de la Suunto combină datele GPS și datele senzorului de mișcare pentru a îmbunătăți traseul și acuratețea distanței. Acest lucru vă permite să prelungiți durata de viață a bateriei prin scăderea puterii GPS fără a compromite în mod semnificativ precizia.

   Suunto 9 este proiectat și construit pentru a răspunde cerințelor sportivilor profesioniști. Testați la extrem, cu mii de ore de utilizare reală în cele mai dificile
condiții de către echipa de testare internă a Suunto și sportivi din toată lumea, este tovarășul vostru de încredere pentru a vă vedea cu siguranță prin orice aventură!

   Asociați Suunto 9 cu noua aplicație Suunto pentru a urmări toate aventurile dvs., precum și pentru a vă urma tendințele pe termen lung, inclusiv activitatea zilnică și somnul. Distribuiți cu ușurință cele mai mari realizări și conectați-vă cu ceilalți în comunitatea aplicației.

  Conexiunea mobilă inteligentă vă menține în topul afacerii dvs. zilnice cu alerte de intrare, mesaje și notificări pe ceas. Aplicația Suunto este disponibilă în App Store și Google Play.

  

Greutate 81 g / 2.86 oz
Material Bezel: Otel inoxidabil
 Material Geam: Cristal Sapphire
Material Carcasa: Poliamidă armată cu fibră de sticlă
Material Curea: Silicon
Ce e in cutie ?

Suunto 9 Baro, Centură de ritm cardiac, cablu USB, ghid rapid, fișă de garanție

 


 

 

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate