Angajam!

Ceas Polar M430

797 Lei 949 Lei Discount 16% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Polar si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Ceasul M430 cu o curea ce masoara ritmul cardiac, ce va ofera toate caracteristicile antrenamentului si care urmareste activitatea dvs. 24/7- un ceas de elita pentru cei mai performanti alergatori.

Calorii inteligente

OwnCal este cel mai precis calculator de calorii de pe piaţă. Acesta calculează numărul de calorii consumate în timpul unei sesiuni de antrenament în funcţie de greutatea, înălţimea, vârsta, sexul şi ritmul dumneavoastră cardiac maxim (HRmax) şi de cât de intens este antrenamentul.

Training Benefit

Feedback-ul motivant care vă este trimis direct imediat după exerciţiu este un lucru de care putem beneficia cu toţii. Aşadar dacă doriţi să ştiţi efectul diferitelor sesiuni de antrenament, această caracteristică vă va spune exact ce trebuie să ştiţi. Primiţi o prezentare generală rapidă după fiecare sesiune şi pentru feedback mai detaliat, puteţi fie să consultaţi fişierul de antrenament sau să primiţi o analiză suplimentară în profunzime la flow.polar.com / polarpersonaltrainer.com.

Programul de alergare

Antrenează-te pentru un concurs de alergare: folosește un plan de antrenament personal și adaptabil în Polar Flow. Alege unul dintre cele patru obiective (5.000, 10.000, semimaraton și maraton) și primești un plan de antrenament potrivit pentru obiectivele tale.

Ghid de activităţi

Ghidul de activităţi îţi arată cât de activ ai fost în timpul zilei. Îţi spune, de asemenea, cât efort trebuie să depui pentru a atinge recomandările globale de activitate fizică. Cu îndrumări practice de genul „mergi timp de 50 de minute sau aleargă timp de 20 de minute” poţi alege cum să-ţi atingi obiectivul de activitate zilnică. Îndeplineşte-ţi obiectivele mai rapid cu activităţi mai intense sau rămâi activ într-un ritm ceva mai moderat pe tot parcursul zilei.

Running Index

Dacă vreţi să vă menţineţi în frunte în ceea ce priveşte performanţa de alergare, veţi constata că această caracteristică este de mare ajutor. Utilizarea regulată în timp vă permite să vedeţi cât de eficientă este alergarea dumneavoastră. Scorul dumneavoastră Running Index este calculat automat după fiecare alergare, pe baza ritmului cardiac şi a datelor despre viteză colectate de la GPS sau senzorul dumneavoastră de mers. O valoare mai ridicată indică faptul că puteţi alerga mai repede cu mai puţin efort. În V800, această caracteristică poate recunoaşte şi dacă alergi în sus sau în jos pe o pantă.

Beneficiul activităţii

Beneficiul activităţii urmăreşte toate alegerile tale active în timpul zilei şi arată cum te ajută acestea să rămâi sănătos. Te va recompensa când ai făcut suficient şi te va ajuta să continui dacă lipseşte puţin pentru a-ţi atinge obiectivul de activitate zilnică. Beneficiul activităţii îţi oferă feedback zilnic, săptămânal şi lunar, deoarece cu cât te mişti mai mult, cu atât sunt mai importante avantajele pentru sănătate. Poţi vedea cum te descurci fie pe telefonul tău mobil, fie pe Web.

Training load

Vă arată cum antrenamentul pe care il practicati vă afectează corpul și vă ajută să comparați dificultatea antrenamentelor. Monitorizarea continuă a efortului depus la antrenament vă va ajuta să vă recunoașteți limitele personale și să vă ajustați intensitatea și durata de formare în funcție de obiectivele dvs.

Fitness Test

Dacă doriți să vă îmbunătățiți rezistenta și doriți să fiți la curent cu rezultatele obtinute, testul inteligent de fitness vă va spune exact ce trebuie să știți în doar cinci minute. Comparând cu regularitate rezultatele testelor, puteți vedea progresele pe care le faceți și cum vă îmbunătățiți capacitatea de fitness.

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate