Angajam!

Adauga in cos si produsul de mai jos pentru a beneficia de 10% reducere.

Ceas Garmin Vivomove HR Sport Silver

#ID: 137664
799 Lei 1.029 Lei Discount 22% Pretul include TVA

+ Primesti Cadou:

Set 2 folii protectie pentru Garmin Vivomove HR

39 Lei 49 Lei Discount 20% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

Ceas inteligent hibrid, elegant, cu afişaj discret şi limbi de ceas de mare precizie

  • Monitorizare cardiacă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână1 cu tehnologie Elevate™ de măsurare a pulsului la încheietură
  • Instrumentele de monitorizare a stării de bine, cum ar fi monitorizarea stresului pe parcursul întregii zile şi temporizatorul de relaxare, vă ajută să ţineţi stresul sub control
  • Include instrumente de monitorizare a pregătirii fizice, precum valoarea VO2 max. şi vârsta de fitness
  • Afişează paşii, numărul de calorii, distanţa, pulsul şi minutele de activitate intensă1
  • Rămâneţi conectat cu ajutorul caracteristicilor inteligente2, precum încărcările automate, notificările inteligente, comenzile pentru muzică şi altele
  • Durata de viaţă a bateriei3: până la 5 zile în modul inteligent, până la 2 săptămâni în modul ceas

Cu vívomove HR, este uşor să fiţi în formă şi să ţineţi totodată pasul cu tendinţele. Acest ceas hibrid inteligent şi elegant dispune de un ecran tactil cu afişaj discret. Limbile de mare precizie indică ora şi dispar în mod dinamic atunci când glisaţi printre mesaje, afişaţi pulsul1 şi altele. Vă numără paşii şi caloriile arse în timp ce vă monitorizează starea de bine, inclusiv monitorizarea stresului pe parcursul întregii zile.

Ceas inteligent hibrid

Cu limbile de ceas fizice şi ecranul tactil cu afişaj discret, obţineţi ce e mai bun din ambele lumi. Afişajul inteligent apare doar când vă întoarceţi rapid încheietura pentru a vă uita la ceas. Mai mult, limbile de ceas dispar în mod dinamic atunci când interacţionaţi cu ecranul tactil, apoi revin pentru a indica ora corectă când aţi terminat.

Aspect modern şi funcţii pentru puls

Nu trebuie să renunţaţi la aspectul modern în favoarea funcţiilor multiple, deoarece acest ceas sofisticat vă monitorizează pulsul la încheietura mâinii. Pe lângă numărarea paşilor şi monitorizarea somnului, vívomove HR utilizează pulsul pentru a oferi informaţii privind caloriile arse şi a cuantifica intensitatea1 activităţilor dvs. de fitness.

Monitorizarea stresuluiPartajare şi competiţie

Cel mai probabil aveţi parte de stres la un moment dat în timpul zilei, dar la ce nivel? Ceasul inteligent vívomove HR vă anunţă când aveţi o zi liniştită, echilibrată sau stresantă (şi orice alte variaţii) graţie monitorizării stresului pe parcursul întregii zile. Dacă nivelul de stres creşte pa parcursul zilei, veţi ştii că trebuie să faceţi o pauză, evitând astfel o posibilă durere de cap sau alte simptome fizice. Folosiţi temporizatorul de relaxare pentru a face un exerciţiu de respiraţie profundă şi a vă reduce nivelul de stres.

Monitorizarea pregătirii fizice

vívomove HR este creat pentru a vă face să arătaţi bine şi să vă simţiţi bine. Acest ceas dispune de instrumente de monitorizare a pregătirii fizice pentru a vă putea face o idee mai bună asupra condiţiei fizice actuale. Graţie monitorului cardiac la încheietură, puteţi obţine o estimare a valorii VO2 maxime. Vă poate totodată măsura vârsta de fitness — aşa încât, cu eforturi susţinute şi un program regulat de exerciţii să puteţi ajunge în timp la un număr mai mic.

Elegant şi sofisticat

Nu pierdeţi niciun mesaj text şi nicio notificare cu notificările inteligente care apar pe afişajul digital. Datele de monitorizare a pregătirii fizice şi a stării de bine vor fi încărcate automat în comunitatea online gratuită Garmin Connect. Puteţi chiar să vă controlaţi muzica de pe ceas.

Funcţia Move IQ

Nu este necesar să porniţi şi să opriţi temporizatorul de activitate de fiecare dată când începeţi o activitate precum mersul pe jos. Ceasul inteligent vívomove HR porneşte automat activităţile de mers pe jos, apoi vă permite să vă examinaţi activităţile zilnice pe Garmin Connect.

Partajare şi competiţie

Sincronizarea activităţilor dvs. cu Garmin Connect înseamnă mai mult decât memorarea datelor. Garmin Connect este o comunitate online în care persoanele aflate în deplasare se pot conecta şi se pot întrece, participând la provocări, se pot încuraja unii pe alţii să aibă succes şi îşi pot chiar partaja triumfurile pe reţelele de socializare. Garmin Connect este gratuită şi disponibilă pe web sau pe smartphone, prin aplicaţia mobilă Garmin Connect™.

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Lens Material Sticlă
Bezel Material

Oţel inoxidabil

Case material Polimer ranforsat cu fibre
Quick Release Bands yes (20 mm, Industry standard)
Material bandă Silicon
Physical size

43 x 43 x 11,6 mm

Mic/mediu: circumferinţă 122-188 mm
Mare: circumferinţă 148-215 mm

 

Greutate Sport: 40,8 g
Premium: 56,5 g
Rezistenţă la apă Swim
Ecran tactil  
Tip afişaj OLED
Dimensiune afişaj 0.38" x 0.76" (9.6 mm x 19.2 mm)
Rezoluţie afişaj 64 x 128 pixeli
Durata de viaţă a bateriei Mod inteligent: până la 5 zile;Mod analogic: până la 2 săptămâni
Memorie integrată 7 activităţi sincronizate; 14 zile de date de urmărire a activităţii;

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate