Ceas Garmin Vivoactive HRM

Stoc epuizat
Doar %1 ramase
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
master-72510
Cod producator
-
Barcode
-

Ceasul Garmin Vivoactive HRM contine in pachet: ceasul Vivoactive, manualul de instructiuni, centura cardiaca si cablul de alimentare.

-Ceas Inteligent GPS ultrasubțire, lizibil în lumina soarelui, ecran color de înaltă rezoluție sensibil la atingere
-Aplicații sportive incluse, inclusiv GPS activ pentru alergare, ciclism și golf plus înot și activitatea de urmărire, vă permite să vizualizați statistici chiar și atunci când sunteţi departe de telefon
-Sincronizat cu smartphone-ul ca să vibreze ușor și să afișeze alerte pentru apelurile primite, texte, e-mailuri și elemente de calendar, plus notificări de la mass-media social și alte aplicații mobile
-Personalizat gratuit cu feţe de ceas animate, widget-uri și aplicații din magazinul nostru Connect IQ ™
-Bateria reîncărcabilă durează prin toate activitățile dumneavoastră cu până la 3 săptămâni în modul ceas / modul urmărire activitate sau până la 10 ore, folosind GPS-ul.

De la compania care a dezvoltat tehnologia portabilă dedicată şi robustă pentru a îmbunătăți metricile de formare a sportivilor de mai bine de un deceniu vine un ceas inteligent cu GPS pentru stilul de viață activ. Introducerea vívoactive - ceasul inteligent ultra-subțire, ușor, cu aplicații Garmin sportive pe care îl puteți purta în fiecare zi pentru a vă ajuta să păstraţi un echilibru sănătos între viața profesională și viața de zi cu zi.

De la Locul de Muncă la Antrenament

Joacă tare, lucrează mai inteligent, trăieşte mai bine cu vívoactive. Aplicaţiile sportive incluse vă mențin activ în timp ce notificările inteligente vă permit să rămâneţi în contact cu problemele de muncă urgente - astfel încât să puteți păstra echilibrul în viaţa dumneavoastră. Ecranul de înaltă rezoluție, cu touchscreen color rămâne lizibil în lumina directă a soarelui, astfel încât să puteți vizualiza statistici atunci când veţi ieși din birou pentru o plimbare. Profilul ultra-subțire - 8 mm - este confortabil de purtat toată ziua şi poate trece cu ușurință de la birou la terenul de golf. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la vívoactive ca să țină pasul cu zilele dumneavoastră active. Bateria reîncărcabilă durează prin toate activitățile dumneavoastră cu până la 3 săptămâni în modul ceas / modul urmărire activitate sau până la 10 ore, folosind GPS-ul.

Aplicaţii Sportive Incluse

vívoactive dispune de aplicaţii sportive cu trăsături care urmăresc statisticile - chiar și atunci când sunteţi departe de telefon. Pur și simplu apăsați pentru a alege între funcționare cu GPS-activat, aplicaţiile de golf și ciclism, plus înot și urmărirea activității.

Loveşte Pământul Alergând

Fie că vă antrenaţi pentru o alergare de 5Km sau doar pentru viață sănătoasă în general, aplicația care rulează foloseşte GPS-ul pentru a captura date de funcționare esențiale, cum ar fi distanța și ritmul. Un accelerometru încorporat și trackere-le de viteză și cadență la încheietura mâinii elimină necesitatea unui senzor de picior separat, atunci când alergaţi pe o pistă de interior sau pe o bandă de alergare și de asemenea atunci când GPS-ul nu este disponibil. Puteți configura alerte cu vibrații pentru rata inimii¹, ritmul și alergarea / intervale de plimbare. Alte caracteristici de antrenament includ Auto Lap® și Auto ®Pause. Sincronizarea automată cu Garmin Connect vă oferă un rezumat post-antrenament, inclusiv caloriile arse și vă atenţionează dacă aţi atins un record personal, cum ar fi antrenamentul cel mai rapid sau cel mai lung până în prezent.

Pe Bicicletă

Aplicația de ciclism cu GPS activat măsoară timpul, distanța, viteza şi caloriile. Compatibil cu senzorii², cum ar fi viteza, cadența și centura de monitorizare a ritmului cardiac pentru măsurarea progresului la plimbări precum și comutarea zilnică.

Fereşte-te de Gaura cu Nisip

Sincronizează-l cu smartphone-ul³ pentru a descărca hărți din din baza de date cu terenuri de golf — mai mult de 38.000 de terenuri în întreaga lume - pentru a juca pe terenul nou și preferat. Aplicația golf păstrează hărți actualizate și numărul de găuri și punctaj. GPS măsoară aspectul și distanțele dogleg, precum distanța în față, de mijloc și din spate către verde, pentru a îmbunătăți gradul de utilizare pe întreaga gaură. Tabela individuală de scor vă arată dacă sunteţi sub sau peste scor. Măsuraţi distanţa de lovire printr-o apăsare de buton. Cronometrul măsoară timpul pe parcursul cursei, în timp ce accelerometrul încorporat urmărește pașii.

Scufundă-te

Tehnologia lungime automată bazată pe accelerometru calibrat face automat calculul pentru totalul distanței și intervalelor, turelor, caloriilor arse, media sesiunii, ritmul- interval și durată și numărul curselor pe lungime, inclusiv numărul de curse pe lungime şi intervale și sesiuni medii. Lăsaţi aplicaţia de înot să calculeze eficiența cu swolf, care adaugă timpul și numărul de curse pe lungime de care este nevoie la înotul în piscină. Vizualizați totalul distanței și intervalele dintr-o privire. Intervalul numărătoarei vă permite să vă odihniţi și apoi să reluați antrenamentul.

Profilul subțire taie prin apă și rezistenta la apa (50 de m) înseamnă că puteți înota, transpira și face duş cu el fără griji.

Ridică Ştacheta

vívoactive vă urmăreşte progresul chiar și atunci când nu sunteți angajat într-o activitate specifică. Aplicația de urmărire activitate urmărește pașii pentru a afla nivelul de activitate actual, apoi atribuie zilnic un obiectiv uşor de atins ca număr de paşi. După ce v-aţi atins ţintele de mişcare, aparatul va ajusta obiectivul dumneavoastră pentru a doua zi. Bara roşie de mişcare apare pe ecran după 1 oră de inactivitate și apare atunci când ați stat prea mult timp. Doar câteva minute de mers pe jos pot reseta bara de mișcare. Setați modul somn atunci când mergeţi la culcare și vívoactive va monitoriza odihna dumneavoastră. De asemenea urmărește calorii arse.

Conectează-te 


vívoactive vibrează ușor pentru a vă avertiza la toate notificările pe care le primiți pe device-ul compatibil Bluetooth. Primiţi ID-ul apelantului și informații despre apelul pierdut pentru apelurile primite. Mesajele text includ informații despre expeditor și mesaj. Mesajele e-mail vin cu expeditor și subiect. vívoactive afișează de asemenea notificări de la Facebook®, Twitter® și alte platforme social media, precum și alte aplicații mobile, inclusiv alerte meteo și de temperatură. Pur și simplu atingeți și glisați ecranul pentru a citi mai mult sau goliţi ecranul prin apăsarea unui buton.

Caracteristici SmartWatch Avansate

vívoactive vă permite să comandaţi melodiile de pe player-ul muzical, să localizați telefonul și permiteți prietenilor și familiei să vă urmărească activitățile dumneavoastră în timp real cu aplicaţia Live Track. De asemenea puteți controla de la distanță camera de acțiune Virb Elite.

Aplicaţii Personalizate și Feţe Ceas

Personalizaţi vívoactive-ul cu download-uri gratuite de la magazinul nostru IQ Connect. Puteți personaliza faţa ceasului, adăugă câmpuri de date și luaţi aplicații și widget-uri care oferă informații dintr-o privire.

Provoacă-te

Fiți la curent cu progresul pentru fiecare dintre activitatile incluse cu ajutorul sincronizării automate la Garmin Connect Mobile. Puteți câștiga insigne virtuale pentru motivație suplimentară, să vă alăturaţi provocărilor on-line și să vă conectați, concuraţi și să vă comparaţi performanţele cu prietenii și familia din întreaga lume. Vezi istoricul și statisticile direct pe SmartWatch.


-Sincronizează când te afli la 10m de smartphone-ul compatibil
-Compatibil cu iPhone® 4S sau mai târziu și dispozitivele compatibile Bluetooth® Smart Android ™ (Android 4.3+ necesar). 

Caracteristici produs:


Caracteristici ciclism
*Senzor de viteză şi cadenţă: Da (opţional)

Caracteristici alergare şi ciclism
*Centură de monitorizare ritm cardiac : Da (opţional)
*Alertă Ritm (declansează alarma dacă aveţi variaţii de la ritmul prestabilit) 
*Calcul calorii arse pe bază de puls 
*Calcul calorii arse 

Caracteristici înot
*În piscină Lungimi, distanţă, ritm, numărul bătăilor inimii, calorii 

Caracteristici activitate de urmărire
*Contor paşi 
*Auto goal (memorează nivelul activităţii şi impune un anumită ţintă de paşi) 
*Bara de Mişcare (se afişează după o perioadă de inactivitate; mergi pentru câteva minute pentru a se reseta)
*Monitorizarea somnului (monitorizează somnul total şi perioadele de mişcare ori de odihnă) 
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde se analizează, clasifică şi împărtăşi rezultatele)
*Sincronizare automată (transferul automat al datelor către calculatorul personal) 

 

Specificatii:

*Physical dimensions : 43.8 mm x 38.5 mm x 8.0 mm
*Display size, WxH : 28.6 mm x 20.7 mm
*Display resolution, WxH: 205 x 148 pixels
*Touchscreen 
*Color display 
*Weight : Without bands: 0.63 oz (18.0 g) With bands: 1.34 oz (38.0 g)
*Battery: Rechargeable lithium battery
*Battery life: Up to 3 weeks (10 hours in GPS mode)
*Water rating : 5 ATM
*GPS-enabled 
*GLONASS 
*Smart notifications (displays email, text and other alerts when paired with your compatible phone) 
*Vibration alert 
*Music control 
*Find my phone 
*VIRB® control 

 

 

Mai multe informati
ProducatorGarmin
GPSDa
Senzor de pulsDa
Senzor de presiuneNu
SmartwatchDa
AfisajLED
Rezistenta la apa50 metri
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si