Angajam!

Ceas Garmin Vivoactive 3 Music

#ID: 135959
1.219 Lei 1.440 Lei Discount 15% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

  • Descărcaţi cu uşurinţă până la 500 melodii pe ceasul dvs. şi conectaţi-vă cu căştile cu tehnologie Bluetooth activată (comercializate separat) pentru ascultare fără utilizarea telefonului;
  • Garmin Pay soluţia de plată fără contact vă permite să realizaţi plăţi confortabil cu ceasul dvs., astfel încât vă puteţi lăsa banii şi cardurile acasă;
  • Mai mult de 15 aplicaţii pentru sport preîncărcate, inclusiv yoga, alergare, înot, antrenamente de forţă şi multe altele; utilizaţi antrenamente preîncărcate sau creaţi şi descărcaţi alte antrenamente personalizate;
  • Monitorizaţi-vă nivelului condiției fizice cu valoarea VO2 max. şi cu estimările de vârstă în funcţie de condiţia fizică, plus posibilitatea de monitorizare a nivelului de stres;
  • Durată de viaţă a bateriei: 3 până la 7 zile în modul ceas inteligent şi până la 5 ore în modul GPS cu muzică;

   De la redarea sporturilor la redarea melodiilor preferate, Vivoactive 3 Music este ceasul inteligent potrivit pentru viaţa dvs. activă. Acesta oferă opţiunea de stocare a muzicii pe dispozitiv, astfel încât vă puteţi lua piesele cu dvs. pentru fiecare antrenament. Acest ceas sport inteligent are funcţie de măsurare a pulsului la încheietura mâinii şi mai mult de 15 aplicaţii pentru sport preîncărcate, astfel că puteţi alege modul în care doriţi să rămâneţi în formă. Funcţia integrată de GPS vă permite să înregistraţi cu precizie activităţile exterioare.

   Cu stocare de până la 500 melodii, Vivoactive 3 Music imprimă „ritm” misiunii dvs. zilnice de a vă depăşi limitele. Utilizaţi software-ul nostru Garmin Express pentru a transfera cu uşurinţă muzică de pe computer şi apoi să adăugaţi în asteptare melodiile preferate pentru ascultare facilă prin intermediul căştilor compatibile cu Bluetooth. Puteţi chiar să descărcaţi aplicaţii selectate pentru serviciul de flux muzical din magazinul nostru Connect IQ şi apoi să sincronizaţi listele de redare personalizate cu ceasul dvs. pentru ascultare offline, fără reclame. Acum chiar vă puteţi lăsa telefonul acasă atunci când vă antrenaţi, deoarece aveţi melodiile care vă ajută să vă menţineţi în mişcare chiar la încheietura mâinii.

  Pay Your Way Funcţiile ceasului inteligent vívoactive 3 Music Garmin Pay vă permit să plătiţi achiziţiile cu ceasul dvs. Utilizaţi-l oriunde puteţi apropia cardul pentru a plăti. Astfel, vă puteţi lăsa portofelul acasă fără să rataţi cafeaua de după alergare. Atingeţi şi gata.

   Vivoactive 3 Music este compatibil cu magazinul Connect IQ, de unde puteţi să descărcaţi feţe pentru ceas, widgeturi şi aplicaţii care transformă acest ceas inteligent în ceasul dvs. prin posibilitatea de a-l personaliza.

Practicaţi mai multe sporturi

   Cu peste 15 aplicaţii de sport preîncărcate, este uşor de găsit un mod distractiv de a rămâne activ. Mergeţi pe terenul de golf, faceţi o cursă cu bicicleta, participaţi la o oră de yoga sau chiar încercaţi-vă îndemânarea la vâslirea cu padela pe placă, stând în picioare. Atunci când vă îndreptaţi spre exterior, dispozitivul GPS integrat permite dispozitivului Vivoactive 3 Music să urmărească detaliile activităţii pe care aţi ales-o — fără a fi necesară o conexiune la telefon. De la snowboarding la înot şi cu cel puţin alte 12 opţiuni între acestea, acest ceas este tovarăşul perfect pentru antrenament.

Se potriveşte atât cu dvs., cât şi cu tot ceea ce faceţi

   Nu ezitaţi să luaţi cu dvs. acest ceas în aer liber, pe toate tipurile de vreme. Nu numai că este sigur în timpul înotului şi sub duş, dar afişajul său Garmin Chroma Display este uşor de citit — chiar şi în lumina directă a soarelui — şi este amplasat sub sticla extrem de durabilă.Download and Create Workouts

Descărcarea şi crearea antrenamentelor

   Păstraţi-vă programul de lucru la zi. Alegeţi dintre antrenamentele preîncărcate sau creaţi-vă propriile antrenamente personalizate pentru alergare, ciclism, cardio sau antrenamente de forţă şi descărcaţi-le în ceasul dvs. Apoi, ceasul dvs. inteligent vă va urmări exerciţiile, repetiţiile, seturile şi timpul de odihnă.

Condiţia fizică şi monitorizarea nivelului de stres

 Daily Fitness and Stress TrackingCu ajutorul tehnologiei Elevate pentru măsurarea pulsului la încheietura mâinii, Vivoactive 3 Music vă permite să monitorizaţi aspectele cheie ale condiţiei dvs. fizice şi nivelul de stres, pentru a indica modul în care corpul dvs. răspunde în diferite împrejurări. De exemplu, acesta vă poate estima valoarea VO2 max. şi vârsta în funcţie de condiţia fizică, precum si indicatori importanţi ai condiţiei fizice care pot fi adesea îmbunătăţiţi în timp prin exerciţii regulate. De asemenea, acesta vă urmăreşte variabilitatea pulsului (HRV), care se utilizează pentru a calcula şi pentru a vă urmări nivelul de stres. Vivoactive 3 Music vă poate informa atunci când cauze fizice sau emoţionale determină creşterea nivelului de stres, pentru a vă ajuta să găsiţi o cale de a reduce această presiune.

Conectat în permanenţă

   Viaţa nu are buton de pauză, aşa că rămâneţi conectat cu ceasul dvs. inteligent Vivoactive 3 Music în timp ce faceţi exerciţii. Odată asociat cu smartphone-ul dvs. compatibil, veţi putea să primiţi şi chiar să răspundeți la mesaje text şi să vedeţi actualizări ale reţelelor de socializare, e-mailuri şi multe altele direct la încheietura mâinii. Localizaţi-vă telefonul, accesaţi comenzile pentru muzică şi permiteţi-le prietenilor să vă urmărească sporturile în aer liber cu funcţia LiveTrack. Activităţile dvs. finalizate chiar se vor încărca automat în comunitatea noastră online de fitness Garmin Connect.

   Sincronizarea activităţilor dvs. cu Garmin Connect înseamnă mai mult decât memorarea datelor. Garmin Connect este o comunitate online în dezvoltare, unde cei aflaţi în deplasare se pot conecta şi pot concura prin participarea la competiţii, se pot încuraja reciproc pentru a reuşi şi îşi pot chiar partaja victoriile prin intermediul reţelelor de socializare. Garmin Connect este gratuită şi disponibilă pe web sau pe pe smartphone-ul compatibil.

 

 
Material Ecran Sticlă ranforsată chimic
Material Cadran Polimer
Quick Release Da (20 mm, standard în domeniu)
Material curea silicon
Dimensiuni

43,1 x 43,1 x 13,6 mm, se potriveşte încheieturilor cu o circumferinţă de 127-204 mm

Greutate

39,0 g

Rezistenţă la apă Swim, 5 ATM
Ecran tactil  Da
Tip afişaj Lizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transreflectiv)
Dimensiune afişaj Diametru de 30,4 mm
Rezoluţie afişaj 240 x 240 pixeli
Afişaj în culori  Da
Durata de viaţă a bateriei Mod ceas inteligent: până la 7 zile Mod GPS cu muzică: până la 5 ore
Memorie integrată 7 activităţi temporizate, 14 zile de date de monitorizare a activităţilor
 

 

GPS activat  Da
GLONASS  Da
Senzor pentru ritm cardiac Garmin Elevate  Da
Altimetru barometric  Da
Busolă electronică  Da
Gyroscope  Da
Accelerometru (calculează distanţa pentru exerciţiile la interior, fără a fi nevoie de un senzor de picior)  Da
Termometru

Pachetul contine:

  • Ceas Garmin Vivoactive 3 Music
  • Cablu de date/încărcare
  • Manual de utilizare

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate