Angajam!

Ceas Garmin Quatix 5

1.999 Lei 2.799 Lei Discount 29% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

  Proiectat special pentru apă

  • Se conectează la cititoare de hărţi Garmin compatibile şi la alte dispozitive, pentru a oferi control în modul Pilot automat, marcare de la distanţă a punctelor de referinţă, transmitere în flux a datelor, asistenţă pentru cursele de navigaţie şi multe altele
  • Aplicaţia FUSION-Link Lite încorporată controlează produsele StereoActive conectate, precum şi alte modele stereo compatibile cu ANT (RA70/BB100)
  • Include tehnologie Elevate pentru măsurarea pulsului la încheietura mâinii
  • Funcţiile conectate includ notificări inteligente, încărcări automate în comunitatea online de fitness Garmin Connect şi personalizare prin feţe de ceas şi aplicaţii gratuite din magazinul nostru Connect IQ
  • Performanţa bateriei: până la 2 săptămâni în modul ceas inteligent (în funcţie de setări), până la 24 de ore în modul GPS şi până la 60 de ore în modul UltraTrac de economisire a bateriei

   Bazat pe platforma Fēnix® 5, ceasul marinăresc inteligent multisport de generaţie următoare asigură conectivitate completă la ambarcaţiune. Se conectează la cititoare de hărţi Garmin compatibile şi cu alte dispozitive pentru a transmite date în flux pe ceasul Quatix 5, inclusiv informaţii privind viteza, adâncimea, temperatura şi vântul. Compact şi elegant, cu brăţări cu schimbare rapidă, asigură totodată funcţii de fitness avansate şi un monitor cardiac cu măsurarea pulsului la încheietură. Cu profiluri de activitate integrate şi cu valori privind performanţa pentru paddle boarding, înot şi canoe — orice sport doriţi să monitorizaţi, vă puteţi baza pe Quatix 5.

   Preluaţi controlul de oriunde de la bord

   Controlul avansat în modul Pilot automat şi marcarea de la distanţă a punctelor de referinţă vă permit să menţineţi controlul asupra ambarcaţiunii, chiar dacă nu staţi la cârmă. Cu Quatix 5, puteţi accesa de fapt o unitate de control cu pilot automat GHC 20, pentru a controla pilotul automat — schimbaţi direcţia, întoarceţi şi conduceţi ambarcaţiunea. Dispuneţi totodată de marcare de la distanţă a punctelor de referinţă, care vă permite să adăugaţi un punct de referinţă de pe Quatix 5 şi să-l sincronizaţi automat cu cititorul de hărţi conectat.     

   Profitaţi de funcţionalităţile Garmin SailAssist                

 

   Când vine vorba despre cursele de navigaţie, nu doar cronometraţi startul, ci şi vizualizaţi-l. Vedeţi o linie de start virtuală reprezentată pe Quatix 5, cu 2 puncte de referinţă care creează linia de start a unei curse de navigaţie. Graţie distanţei până la linia de start, veţi şti cât de aproape vă aflaţi de linie în funcţie de distanţa până la linia de start virtuală. Veţi avea totodată un cronometru de cursă care cronometrează timpul până la startul cursei şi timpul disponibil dacă este prezentă linia de start virtuală. Asistenţa pentru curs va stabili dacă barca este cârmită sau ridicată, după care va calibra uşor unghiurile la babordul/tribordul ambarcaţiunii, la o atingere de buton.

   Colectaţi date privind sporturile nautice

   Indiferent dacă practicaţi paddle boarding sau canoe, quatix 5 vă va urmări vâslirea şi distanţa cu care aţi înaintat la fiecare vâslire, precum şi distanţa totală parcursă: oferă chiar şi monitorizarea turelor. În plus, dacă practicaţi schi nautic, puteţi verifica imediat viteza bărcii pe ceasul Quatix 5.

    Navigaţi pe apă şi pe uscat

Ceasul Quatix 5 este echipat cu navigaţie GPS şi cu funcţii de monitorizare de mare sensibilitate, la care se adaugă funcţionalităţile senzorilor ABB (altimetru, barometru şi busolă). Altimetrul integrat oferă date de altitudine ce permit monitorizarea precisă a urcărilor şi a coborârilor, în timp ce barometrul poate fi utilizat pentru a prezice schimbările vremii prin afişarea tendinţelor pe termen scurt de presiune a aerului. Busola electronică pe 3 axe vă indică întotdeauna calea cea bună, indiferent dacă vă deplasaţi sau nu. În plus, dispuneţi de un giroscop intern care vă ajută să îmbunătăţiţi precizia poziţiei (şi durata de viaţă a bateriei) în modul UltraTrac.

 

   Savuraţi conţinut de divertisment

   Puteţi să controlaţi sistemul de divertisment de la bord cu Quatix 5. Folosiţi aplicaţia încorporată FUSION-Link Lite pentru a controla produsele StereoActive conectate, precum şi alte modele stereo compatibile ANT (RA70/BB100).

   Monitorizare integrată a activităţii

   Indiferent dacă vă aflaţi pe apă sau pe uscat, quatix 5 vă poate monitoriza activitatea fizică. Dispune de monitor cardiac Elevate cu măsurare a pulsului la încheietură, care oferă monitorizare non-stop fără a purta o bandă toracică. Oferă totodată funcţii avansate pentru antrenamentul de fitness, care includ statistici ale antrenamentului şi profiluri de activitate pentru mai multe sporturi/activităţi, precum alergat, mers pe bicicletă, înot, drumeţii şi golf.   

   Conectivitate inteligentă completă

   Notificările inteligente prin Quatix 5 vă permit să primiţi e-mailuri, mesaje text şi alerte direct pe ceas — indiferent dacă vă aflaţi pe apă, pe traseu, pe terenul de golf sau pur şi simplu sunteţi plecat de la birou. Alte funcţii conectate includ încărcări automate în comunitatea online de fitness Garmin Connect, monitorizarea în timp real şi distribuirea în reţelele sociale prin intermediul aplicaţiilor gratuite Garmin Connect şi Garmin Connect Mobile.

 
   Designul modern şi elegant reprezintă o declaraţie de stil atât pe apă, cât şi pe uscat. Echipat cu sistemul exclusiv de brăţară QuickFit, Quatix 5 vă permite să modificaţi rapid şi uşor brăţara, fără niciun instrument. Dispune totodată de feţe de ceas preîncărcate în stil marinăresc pe care le puteţi schimba în funcţie de dispoziţie. Este compatibil, de asemenea, cu Connect IQ, astfel încât să puteţi descărca mai multe feţe de ceas şi aplicaţii de activităţi gratuite.

fenix hr

   Caracteristici Fizice şi Performanţe

Material Obiectiv Geam
Material Rama Oţel inoxidabil
Material carcasa Polimer ranforsat cu fibre
QuickFit Curea compatibila da (22 mm)
Material curea Silicon
Dimensiuni 47 x 47 x 15,5 mm
Greutate Bandă de silicon: 85 g 
Rezistenţă la apă 10 ATM
Tip afişaj Lizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transflectiv
Dimensiune afişaj Diametru de 30,4 mm (1,2 inci)
Rezoluţie afişaj 240 x 240 pixeli
Afişaj în culori Da
Durata de viaţă a bateriei Mod inteligent: Până la 2 săptămâni mod GPS/HR: Până la 24 de ore mod UltraTrac: Până la 60 de ore
Memorie integrată 64 MB

   

Compatibil cu:

  • GPSMAP 7416xsv  
  • Vector 2

 

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate