Angajam!

Ceas Garmin Forerunner 945

#ID: 148626
2.399 Lei 2.880 Lei Discount 17% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri triatlon?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

Sincronizaţi muzica de pe serviciile de streaming selectate sau stocaţi până la 1.000 melodii pe ceasul dvs. şi conectaţi-vă cu căştile cu tehnologie Bluetooth activată (comercializate separat) pentru ascultare fără utilizarea telefonului

Funcţiile de monitorizare a performanţelor includ valoarea VO2 max. şi starea antrenamentului cu reglaje pentru căldură, starea aclimatizării la altitudine, nivelul de solicitare al antrenamentului, durata de recuperare şi efectele aerobice şi anaerobice ale antrenamentului

Soluţia de plată fără contact Garmin Pay vă permite să realizaţi plăţi confortabil cu ceasul dvs., astfel încât vă puteţi lăsa banii şi cardurile acasă

Hărţile integrate, în întregime color, vă îndrumă în timpul alergării, astfel încât să nu vă rătăciţi niciodată în timpul antrenamentului

Funcţiile de siguranţă şi monitorizare includ detectarea incidentelor (în timpul activităţilor selectate) şi asistenţă; ambele funcţii trimit locaţia dvs. în timp real către contactele de urgenţă

Durata de viaţă a bateriei: până la 2 săptămâni în modul ceas inteligent; 10 ore în modul GPS cu muzică sau până la 60 ore în modul UltraTrac.

Luaţi cu dvs. muzica preferată atunci când alergaţi. Sincronizaţi-vă listele de redare atent selecţionate, realizate cu ajutorul serviciilor preferate de streaming de muzică, cum ar fi Deezer, Spotify şi multe altele pentru a le asculta fără reclame. Puteţi să stocaţi până la 1.000 melodii direct pe ceas şi, de asemenea, să transferaţi muzică din biblioteca propriului computer. Apoi creaţi lista de redare preferată pentru a o asculta uşor utilizând căştile cu tehnologie Bluetooth.

Luaţi-vă muzica cu dvs. în timp ce vă deplasaţi

Forerunner 945 vă monitorizează performanţele şi chiar vă oferă informaţii personalizate, astfel încât să vă puteţi antrena mai inteligent, nu mai intens. Ceasul inteligent monitorizează valoarea VO2 max. şi reglează valoarea pe baza căldurii şi a altitudinii. Nivelul antrenamentului evaluează istoricul dvs. recent de exerciţii şi indicatorii de performanţă pentru a vă informa dacă vă antrenaţi în mod productiv, dacă atingeţi performanţe de vârf sau dacă vă suprasolicitaţi.

Aflaţi în ce mod exerciţiile influenţează modul în care vă îmbunătăţiţi rezistenţa, viteza şi puterea prin intermediul feedback-ului privind efectul antrenamentului anaerobic şi efortul aerobic. Durata de recuperare vă ajută să maximizaţi beneficiul eforturilor depuse estimând când veţi fi pregătiţi pentru următoarea provocare dificilă. Puteţi studia chiar şi nivelul global de solicitare al antrenamentului, care măsoară volumul de antrenament din ultimele 7 zile şi îl compară cu intervalul optim pentru condiţia dvs. fizică şi istoricul dvs. recent de antrenament. Şi — noutate pentru Forerunner 945 — nivelului de solicitare al antrenamentului sortează istoricul dvs. recent de antrenament în diferite categorii pe baza structurii şi a intensităţii activităţii.

Maximizaţi performanţa

Funcţiile ceasului inteligent cu GPS Forerunner 945 Garmin Pay, care vă permite să plătiţi achiziţiile cu ceasul dvs. Utilizaţi-o cam peste tot pe unde puteţi plăti cu cardul printr-o simplă atingere. Acum vă puteţi lăsa portofelul acasă fără să rataţi cafeaua de după alergare. Atingeţi şi gata.

Indiferent că alergaţi pe străzile oraşului sau vă deplasaţi cu bicicleta pe trasee cu vegetaţie deasă, Forerunner 945 oferă hărţi integrate pentru a vă ajuta să vă menţineţi pe traseu. Hărţile în întregime color preîncărcate cu datele hărţilor optimizate pentru navigare rapidă şi monitorizarea locaţiei. Iar dispozitivul dispune deja de rutele populare conform Trendline, care utilizează date Garmin Connect colectate pe baza a milioane de kilometri pentru a vă ajuta să găsiţi şi să urmaţi cele mai bune trasee şi rute.

Cu Forerunner 945, puteţi pleca spre o sesiune de antrenament fără să rămâneţi în afara zonei de acoperire. Odată asociat cu smartphone-ul dvs. compatibil, veţi putea să primiţi mesaje text şi să vedeţi actualizări din reţelele de socializare, e-mailuri şi multe altele direct la încheietura mâinii. Funcţii de siguranţă şi monitorizare vă ajută să le puteţi comunica uşor locaţia dvs. persoanelor de contact selectate, în cazul în care veţi avea nevoie de asistenţă — fie manual, fie automat, cu ajutorul funcţiei încorporate de detectare a accidentelor.

Pentru un ceas atât de uşor, veţi fi surprinşi de toate activităţile pe care le poate monitoriza Forerunner 945. Acesta dispune de recepţie prin satelit din mai multe reţele (GPS, GLONASS şi Galileo), pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul. Dispune de monitorizarea pulsului la încheietură şi un senzor la încheietura mâinii Pulse Ox care monitorizează nivelurile oxigenului din sânge pentru a susţine monitorizarea avansată a somnului şi aclimatizarea la altitudine.

Urmăriţi mai multe ca niciodată

Ceasul inteligent cu GPS Forerunner 945 este prevăzut, de asemenea, cu instrumentele de care aveţi nevoie pentru a vă îmbunătăţi forma de alergare. Ceasul măsoară parametrii esenţiali ai alergării, de exemplu cadenţălungimea pasuluiechilibrul şi durata de contact cu soluloscilaţie pe verticală efectul antrenamentului anaerobic raport vertical. Aceste măsurători reprezintă cheia înţelegerii formei dvs. specifice, pentru a putea obţine performanţe maxime la fiecare alergare şi în fiecare cursă. Forerunner 945 poate începe să monitorizeze aceşti parametri prin adăugarea unei curele compatibile de monitorizare a pulsului sau a unui dispozitiv compact Running Dynamics Pod, care se ataşează pe banda de la încheietură.

Facilitaţi schimbările graţie profilurilor integrate de activitate pentru alergare (în interior/exterior), ciclism (în interior/exterior), înot (în bazin/apă deschisă), schi fond, sporturi cu vâsle, alergare montană şi nu numai. Forerunner 945 dispune chiar de o funcţie automată multi-sport care vă permite să comutaţi sporturile prin simpla apăsare a unui buton pentru antrenamentele combinate şi cursele de du/triatlon                                                                                         AlergaÅ£i, sprintaÅ£i, înotaÅ£i, mergeÅ£i cu bicicleta, participaÅ£i la triatlon

Caracteristici Fizice şi Performanţe

           

Material lentilă

Sticlă Corning® Gorilla® DX

Material cadru

polimer ranforsat cu fibre

Compatibil cu brăţara pentru ceas Quickfit

Da (22 mm)

Material bandă

silicon

Dimensiune fizică

47 x 47 x 13,7 mm

Se potriveşte unei circumferinţe a încheieturii de 130-220 mm

Dimensiune afişaj

Diametru 1,2" (30,4 mm)

Rezoluţie afişaj

240 x 240 pixeli

Tip afişaj

lizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transreflectiv

Greutate

50 g

Durata de viaţă a bateriei

Mod ceas inteligent: până la 2 săptămâni

Modul GPS cu muzică: până la 10 ore

Modul GPS fără muzică: până la 36 ore

Rezistenţă la apă

5 ATM

Afişaj în culori

 Da

Memorie integrată

200 de ore de date despre activitate

 

               

Funcţii ceas

           
Funcţii ceas Da
Sincronizare oră GPS  Da
Oră de vară automată  Da
Ceas deşteptător  Da
Temporizator  Da
Cronometru  Da
Ore răsărit/apus  Da

 

               

Senzori

           

GPS activat

 Da

GLONASS

 Da

Galileo

 Da

Monitor cardiac la încheietura mâinii Garmin Elevate

 Da

Altimetru barometric

 Da

Busolă electronică

 Da

Giroscop

 Da

Accelerometru (calculează distanţa pentru exerciţiile la interior, fără a fi nevoie de un senzor de picior)

 Da

Termometru

 Da

Pulse Ox Acclimation

 Da

 

               

Funcţii inteligente zilnice

           

Conectivitate

Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®

Connect IQ (feţe ceas, câmpuri de date, widgeturi şi aplicaţii care pot fi descărcate)

 Da

Notificări inteligente

 Da

Răspuns prin mesaj text/respingere apel telefonic prin mesaj text (doar Android)

 Da

Calendar

 Da

Vreme

 Da

Comenzi pentru muzică

 Da

Redă şi controlează muzica de pe ceas

 Da

Stocare muzică

Până la 1.000 melodii

Localizare telefon

 Da

Căutare ceas

 Da

Telecomandă VIRB®

 Da

Compatibilitate cu smartphone

iPhone®, Android

Compatibil cu Garmin Connect mobile

 Da

Garmin Pay™

 Da

 

               

Funcţii de siguranţă şi monitorizare

           
Detectarea incidentelor în timpul activităţilor selectate yes (Smartphone Required)
Asistenţă yes (Smartphone Required)
LiveTrack  Da
LiveTrack pentru grupuri  Da
Partajarea în timp real a evenimentelor numai Android™

 

               

Funcţii de monitorizare a activităţii

           

Contor paşi

 Da

Bara de mişcare (apare pe ecran după o perioadă de inactivitate; mergeţi câteva minute pentru a o reseta)

 Da

Obiectiv automat (identifică nivelul dvs. de activitate şi alocă un obiectiv zilnic de paşi)

 Da

Monitorizarea somnului (monitorizează totalul orelor de somn şi perioadele de mişcare sau de somn liniştit)

 Da

Calculează caloriile arse

 Da

Numărul de etaje urcate

 Da

Distanţa parcursă

 Da

Minute de activitate intensă

 Da

TrueUp

 Da

Move IQ

 Da

Vârsta de fitness

Da (în aplicaţie)

Body Battery™ Energy Monitor

 Da

Urmărirea stresului pe tot parcursul zilei

 Da

 

               

Echipament fitness/gimnastică

           

Profiluri de activitate gimnastică disponibile

Antrenament de rezistenţă, cardio şi cu bicicleta eliptică, urcare scări, canotaj de interior şi yoga

Antrenament cardio

 Da

Antrenamente de forţă

 Da

Contorizare automată a repetiţiilor

 Da

 

               

Funcţii de antrenament, planificare şi analiză

           

Viteză şi distanţă GPS

Da 

Ecran(e) personalizabile

 Da

Profiluri de activitate personalizabile

 Da

Auto Pause® (opreşte şi reia contorizarea cronometrului în funcţie de viteză)

 Da

Antrenamente pe intervale (configurare intervale de exerciţii şi odihnă)

 Da

Antrenamente avansate (crearea unor antrenamente personalizate)

 Da

Planuri de antrenament care pot fi descărcate

 Da

Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă)

 Da

Tură manuală

 Da

Alerte hărţi configurabile

 Da

Aclimatizare la căldură şi altitudine

 Da

Estimare V02 max.

 Da

Starea de antrenament (vă permite să vedeţi dacă vă antrenaţi eficient prin monitorizarea istoricului dvs. de instruire şi a tendinţei nivelului de fitness)

 Da

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate