Angajam!

Ceas Garmin Forerunner 645

#ID: master-129271
1.599 Lei 1.880 Lei Discount 15% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

 

Ceas de alergare cu GPS cu plăţi fără contact şi puls măsurat la încheietura mâinii

  • Include metoda de plată fără contact Garmin Pay Ready1 care vă permite să efectuaţi plăţi convenabile cu ceasul, astfel încât vă puteţi lăsa numerarul şi cardurile acasă
  • Oferă dinamică avansată de alergare2 inclusiv echilibrul pe durata contactului cu solul, lungimea pasului, raportul pe verticală şi multe altele
  • Utilizează pulsul măsurat la încheietura mâinii3 pentru a oferi funcţii de monitorizare a performanţelor, inclusiv evaluarea stării curente a antrenamentului
  • Durată de viaţă a bateriei: până la 7 zile în mod ceas inteligent; 14 ore în modul GPS

Alergarea înseamnă mai mult decât exerciţiu fizic, înseamnă performanţă. Şi Forerunner 645 dispune de instrumentele care să vă ajute să evoluaţi perfect de fiecare dată când vă puneţi pantofii de alergat. Şi plăţile fără contact vă permit să cumpăraţi ce aveţi nevoie fără să rataţi nicio notă. Cu toate acestea, plus dinamica avansată a alergării şi instrumente de monitorizare a performanţei, acest ceas de alergare cu GPS este instrumentul de care aveţi nevoie pentru un exerciţiu perfect.

 

 

Plăţi simplificate

Sunteţi mereu pe fugă? Nu ezitaţi să vă lăsaţi telefonul şi portofelul acasă. Forerunner 645 dispune de metoda de plată fără contact Garmin Pay Ready1, care vă permite să plătiţi achiziţiile cu ajutorul ceasului. Utilizaţi-o cam peste tot pe unde puteţi atinge cu cardul pentru a plăti. O sticlă de apă aici, o gustare acolo — pur şi simplu plătiţi şi rămâneţi în mişcare.

garmin pay

Optimizaţi-vă antrenamentul

Simplificăm modul de a obţine datele de care aveţi nevoie pentru a fi într-o formă mai bună. Lăsaţi Forerunner 645 să măsoare măsurătorile esenţiale ale alergării2 pe care le puteţi utiliza pentru a vă analiza performanţa. Măsurători biomecanice, cum ar fi cadenţă, lungimea pasuluiechilibrul şi durata de contact cu soluloscilaţie pe verticală şi raport vertical reprezintă cheia înţelegerii formei dvs., ca să puteţi da tot ce aveţi mai bun în ziua cursei. Aceste măsurători sunt disponibile cu adăugarea unei curele pentru puls pe compactul Running Dynamics Pod, care se fixează chiar pe banda de încheietură. De asemenea, profitaţi de setările funcţiilor, care vă ajută când vă antrenaţi pe bicicletă sau chiar şi când înotaţi. În bazin, Forerunner 645 va monitoriza distanţa, ritmul, numărul de mişcări şi multe altele.

Volumul general

Monitorizaţi-vă performanţa

Cât de eficient este planul dvs. de antrenament actual? Forerunner 645 vă va ajuta să monitorizaţi antrenamentul şi perioada de recuperare pentru a vă putea pregăti mai bine pentru o cursă sau pentru un ciclu de antrenament. Nivelul antrenamentului este un instrument nou de monitorizare a performanţei care evaluează automat istoricul dvs. recent de exerciţii şi indicatorii de performanţă pentru a vă informa dacă antrenamentul dvs. este eficient, dacă atinge valoarea de vârf sau vă suprasolicitaţi. Noua măsurătoare al efectului de antrenament anaerobic deschide o perspectivă asupra unui aspect esenţial al antrenamentului, oferindu-vă informaţii despre modul în care antrenamentul vă îmbunătăţeşte abilitatea de a vă 

depăşi limitele. Puteţi studia chiar şi nivelul de solicitare al antrenamentului, care măsoară volumul de exerciţiu fizic din ultimele 7 zile şi îl compară 

cu intervalul optim pentru condiţia dvs. fizică şi istoricul dvs. recent de antrenament.

Monitorizarea performanţei

 

Mai multe modalităţi de personalizare

Modalităţi de personalizare

Vizitaţi magazinul nostru Connect IQ™, unde puteţi să personalizaţi Forerunner 645 descărcând aplicaţii, widgeturi, feţe de ceas şi multe altele. Este uşor şi, mai bine de atât, este gratuit. Zilnic sunt adăugate aplicaţii noi, pentru a putea ţine evidenţa când ajunge mijlocul dvs. de transport prin Uber, aprindeţi lumina acasă cu aplicaţia SmartThings şi chiar utilizaţi aplicaţia AccuWeather MinuteCast, pentru a afla când va începe ploaia. Cu aplicaţia Face It pentru cadrane de ceas, alegeţi orice imagine din biblioteca noastră de fotografii, faceţi nişte reglaje şi setaţi-o ca faţa ceasului dvs..

Rămâneți conectaţi când alergaţi

Forerunner 645 simplifică alergarea fără să facă rabat de la funcţiile inteligente. Odată asociat cu smartphone-ul compatibil, veţi putea să primiţi şi să răspundeţi6 la mesaje text şi să vedeţi actualizări de pe reţelele de socializare, e-mailuri şi multe altele chiar la încheietura mâinii. Îl puteţi utiliza chiar şi pentru a vă localiza telefonul. Şi permiteţi-le prietenilor să vă monitorizeze alergările în timp real cu LiveTrack.

Participaţi la competiţii

Partajaţi şi participaţi la competiţii

Sincronizarea activităţilor dvs. cu Garmin Connect înseamnă mai mult decât memorarea datelor. Garmin Connect este o comunitate online în care persoanele aflate în deplasare se pot conecta şi se pot întrece, participând la provocări, se pot încuraja unii pe alţii să aibă succes şi îşi pot chiar partaja triumfurile pe reţelele de socializare. Garmin Connect este gratuită şi disponibilă pe web sau pe smartphone, prin aplicaţia mobilă Garmin Connect.

Antrenaţi-vă aşa cum doriţi

Rutina dvs. este orice cu excepţia rutinei. Forerunner 645 vă permite să schimbaţi lucruri cu uşurinţă, datorită profilurilor de activitate integrate pentru alergare (în interior/în aer liber), înot (în bazin), bicicletă eliptică, sporturi cu vâsle, antrenament de rezistenţă şi multe altele. Creaţi-vă propriile antrenamente personalizate şi descărcaţi gratuit de pe comunitatea noastră online de fitness Garmin Connect. Apoi, revizuiţi-vă eforturile din trecut în aplicaţie sau partajaţi-le cu prietenii şi familia pentru mai multă motivaţie.

Volumul general

Apreciaţi aspectul

Nu ezitaţi să luaţi cu dvs. acest ceas în aer liber, pe toate tipurile de vreme. Nu numai că este sigur pentru înot şi duş, afişajul Garmin Chroma Display este uşor de citit — chiar şi în lumina directă a soarelui — şi este amplasat sub sticla extrem de durabilă Corning® Gorilla® Glass. Când doriţi să-i schimbaţi aspectul, brăţările se înlocuiesc rapid şi nu necesită unelte. Tovarăşul perfect în fiecare zi, acest ceas uşor este omologat pentru 5 ATM (50 de m) pentru a fi sigur pentru înot şi duş. Şi cu o durată de viaţă a bateriei de până la 7 zile în modul ceas inteligent şi 5 ore în modul GPS, Forerunner 645 este partenerul de alergare care poate ţine pasul cu dvs.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate