Angajam!

Ceas Garmin Approach S4

#ID: 74099
1.071 Lei 1.260 Lei Discount 15% Pretul include TVA

Pretul include taxa timbru verde 1.01 Lei

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria ?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

Ceasul Garmin Approach S4 este dedicat iubitorilor de golf. Dispune de un display mare, la rezolutie inalta, lizibil chiar si in razele soarelui.

Approach S4 este dotat cu ecran cu touchscreen si GPS, facandu-l unul dintre cele mai bune ceasuri pentru golf. Bateria are durata de viata extrem de lunga, rezistand pana la 10 ore in modul GPS si pana la 6 saptamani in modul ceas.

Dispune si de aprox. 30.000 de terenuri de golf internationale, si poate fi conectat cu telefonul, actionand ca un smartwatch.

 

Rapid, simplu si precis

Dur si rezistent la apa, Approach S4 afisaza pe ecranul sau color distantele fata,spate si lateral, fata de puctul in care va aflati, fata de gaura si va poate afisa si intreaga suprafata a terenului de golf, chiar daca va aflati in spatele lui.

Buton special Green View

Approach S4 este dotat cu un buton dedicat Green View, care va duce direct in meniul Green View, fara a mai parcurge intregul meniu. Green View, va afisaza atat intreaga suprafata a terenului de golf, cat si forma acestuia indiferent de locatia dumneavoastra pe teren sau in apropierea acestuia.

 

Pastreaza punctajele si compara-le

Approach S4 poate tine punctajul jucatorilor individuali, si le poate stoca, putant oricand sa le revedeti sau chiar sa le impartiti si cu alte persoane. Puteti masura si distanta loviturilor cu optiunea Measure Shot.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate