Angajam!

Casca ciclism POC Coron Air Spin

852 Lei 1.420 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Casti Ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs POC si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   

    Casca de ciclism Coron Air SPIN de la Poc a fost conceputa pentru a oferi protectie. Coron Air SPIN ofera canale de ventilatie optimizate pentru a asigura fluxul de aer sa fie maximizat atat la viteze joase, cat si la cele mari, facand ideala acceasta casca pentru utilizare zilnica, mai ales in timpul transferurilor intre etapele Enduro.

    O carcasa din fibra de sticla si o garnitura EPP cu impact multiplu asigura o performanta ridicata a impactului, durabilitate si greutate redusa.

    Dezvoltat in colaborare cu sportivii echipei POC Martin Söderström si Robin Wallner, Coron Air SPIN ofera protectie de incredere profesionistilor. Denumirea „Air” face referire la cele 20 fante de ventilatie si la canalele interne care au rolul de a canaliza aerul la interior, indiferent de viteza cu care mergi.

    Este o specificatie foarte utila in spacial daca faci enduro, unde ai si de dat la pedale suficient de mult. Adaugarea captuselii „Spin” ofera inca un element de securitate, prin siliconul injectat, care ofera protectie in cazul loviturilor oblice.

     Alte specificatii importante si pe care le gasim la aceasta casca sunt captuseala de obraji deatsabila – utila in caz de accident si cozorocul colapsabil – util in caz de impact frontal.

 

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate