Angajam!

Casca ciclism POC Coron Air Spin

#ID: master-147170
769 Lei 1.183 Lei Discount 35% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Casti Ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs POC si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Casca de ciclism Coron Air SPIN de la Poc a fost conceputa pentru a oferi protectie. Coron Air SPIN oferă canale de ventilație optimizate pentru a asigura fluxul de aer sa fie maximizat atât la viteze joase, cât și la cele mari, făcând ideala acceasta casca pentru utilizare zilnică, mai ales în timpul transferurilor între etapele Enduro.

O carcasă din fibră de sticlă și o garnitură EPP cu impact multiplu asigură o performanță ridicată a impactului, durabilitate și greutate redusă.

Dezvoltat in colaborare cu sportivii echipei POC Martin Söderström si Robin Wallner, Coron Air SPIN ofera protectie de incredere profesionistilor. Denumirea „Air” face referire la cele 20 fante de ventilație și la canalele interne care au rolul de a canaliza aerul la interior, indiferent de viteza cu care mergi.

Este o specificație foarte utilă în spacial dacă faci enduro, unde ai și de dat la pedale suficient de mult. Adăugarea căptușelii „Spin” oferă încă un element de securitate, prin siliconul injectat, care oferă protecție în cazul loviturilor oblice.

Alte specificații importante și pe care le găsim la această cască sunt căptușeala de obraji deatșabilă – utilă în caz de accident și cozorocul colapsabil – util în caz de impact frontal.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate