Angajam!

Bratara Garmin vívosport

#ID: master-124861
449 Lei 624 Lei Discount 28% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

Activitate de urmărire inteligentă cu ritm cardiac bazat pe încheietura mâinii și GPS 

  • Puteti lucra în interior sau sa utilizați GPS integrat pentru a urmări cu exactitate activitățile din exterior;
  • Include instrumente de monitorizare a fitnessului, cum ar fi estimările VO2 max și vârsta de fitness;
  • Urmărirea stresului pe toată durata zilei vă ajută să păstrați legătura cu răspunsul organismului la factorii potențiali de stres;
  • Dispune de culori Garmin Chroma Display ™ întotdeauna color și profil subțire;
  • Obțineți caracteristici conectate - cum ar fi notificările inteligente, LiveTrack și multe altele
  • Durata de viață a bateriei: până la 7 zile în modul smartwatch; 8 ore în modul GPS.

La o privire

Deși este suficient de compact pentru a se potrivi oricărei ocazii, caracteristicile vivosport incorporează GPS-ul, care vă permite să urmăriți cu exactitate activitățile dvs. în afara și să includeți o varietate de activități în interior. Vă oferă instrumente de monitorizare a stresului și monitorizarea stresului pe tot parcursul zilei, plus funcții conectate la îndemână, inclusiv încărcări automate în comunitatea noastră de fitness online Garmin Connect™. Este pachetul complet de urmărire a activității.

Sport pe drum sau acasăvivosport

GPS-ul încorporat vă oferă libertatea de a vă duce în afara activităților. În timpul unei alergări, mers pe jos sau plimbare, vivosport este capabil să urmărească distanța, timpul și viteza sau ritmul și chiar să vă găsească harta dvs. pe Garmin Connect. De asemenea, este preîncărcat cu activități suplimentare temporizate, inclusiv antrenament de forță și cardio, astfel încât să puteți lucra așa cum vă place.

vivoactiv 3Monitorizarea zilnică de fitness și urmărirea stresului

Monitorizați aspectele cheie ale sănătății dvs. cu ajutorul serviciului de monitorizare a ritmului cardiac Elevate™ 24/7. Cu datele despre ritmul inimii pe care le colectează, vivosport este capabil să estimeze vârsta de VO2 și vârsta de fitness, indicatori de fitness fizic care se pot îmbunătăți în timp cu exerciții regulate. De asemenea, vă urmărește HRV (variabilitatea frecvenței cardiace), care este utilizată pentru a calcula și afișa nivelul de stres. Scopul este de a vă face conștienți atunci când sursele fizice sau emoționale determină creșterea stresului, astfel încât să puteți găsi o modalitate de a elibera presiunea. 

Design subțire, stil vibrant

Cu toate caracteristicile și sporturile pe care le împachetează în interior, veți fi surprins de cât de subțire este acest tracker de activitate. Nu numai că completează fiecare echipă și fiecare ocazie, este perfectă pentru uzura zilnică, mai ales că este în siguranță pentru înot și duș. Ecranul tactil colorat de pe ecranul Garmin Chroma Display este întotdeauna receptiv și suficient de luminos pentru a vedea - chiar și în lumina directă a soarelui. Trackerul de activitate vivosport este disponibil în 3 stiluri trendy în 2 tonuri, deci alegeți combinația de culori care vă vorbește.


X

Comanda acum

Produse recent vizualizate