Angajam!

Bratara Garmin Vivofit 4

329 Lei 389 Lei Discount 15% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

Tracker de activitate cu durata de viață a bateriei de 1 an.

➤ Dispune de afișaj color personalizabil și o durată de viață de 1 an +, încărcarea nu este necesară 
➤ Urmăreste pașii, distanța și caloriile arse, monitorizează somnul și oferă zilnic obiective personalizate 
➤ Sigur pentru înot și duș 
➤ Se sincronizează periodic cu Garmin Connect ™, unde puteți să vă salvați, să planificați și să vă împărtășiți activitățile, să vă implicați în provocări sociale și multe altele
➤ Caracteristica Garmin Move IQ ™ detectează automat activitatea și clasifică tipul de activitate pe Garmin Connect


Găsiți mai multe modalități de a bate ziua de ieri cu ajutorul bratarii usor de folosit vivofit 4. Vă aduce activitatea de urmărire și libertatea de a nu va opri pentru o pauză de reincarcare. Cu durata de viață de 1 an a bateriei, vívofit 4 este perfect să fie purtata 24 de ore din 24, astfel încât să urmăriți întotdeauna activitatea dvs.

24/7 WearableUrmărirea activității vívofit 4 urmărește progresul dvs. 24 de ore din 24 și vă permite să uitati cablul de încărcare, datorită duratei de viață a bateriei de 1 an. De asemenea, este sigur pentru piscină sau pentru duș, iar afișajul său colorat, permanent este luminos și ușor de văzut, chiar și în lumina soarelui. Permiteți personalității dvs. să strălucească prin personalizarea ecranului cu teme de culoare, fețe de ceas și fraze text. Curelele bratarii sunt disponibile în diferite culori și stiluri.

Cu vívofit 4, vă aducem câteva instrumente noi concepute pentru a va face viața mai usoară. Utilizați widgetul pentru vreme pentru o privire rapidă și ilustrată asupra a ceea ce va aduce ziua. Setați o alarmă în aplicație care va dispărea de pe aparat sau chiar setați un cronometru de la încheietura mâinii, pentru a vă reaminti când este timpul să opriți cuptorul. Ai uitat undei ai lasat telefonul? vívofit 4 vă poate ajuta și cu asta.

Nu este nevoie să porniți manual și să opriți temporizatorul activității dvs. - Mutare IQ face asta pentru tine. Poate capta și clasifica în mod automat diferite activități cum ar fi mersul pe jos, alergarea, ciclismul, înotul și utilizarea unui aparat eliptic. Pentru plimbări și curse, poate chiar să înceapă automat un cronometru de activitate. Examinați mai târziu datele preluate pe Garmin Connect.

vívofit 4 vă inspiră să vă ridicați și să vă mișcați. Pe lângă pașii de urmărire, distanța, caloriile arse și somnul, se urmărește și perioadele de inactivitate. O bară de mutare colorată se umple pentru a vă avertiza dacă ați fost pe loc de prea mult timp. Resetați-l mergând câteva minute. vívofit 4 chiar își învață nivelul activității curente, apoi atribuie un obiectiv de pas de fiecare zi realizabil. Pe măsură ce vă întâlniți cu obiectivele dvs., aceasta vă ajută să vă ajustați obiectivul pentru a doua zi, progresând treptat spre un stil de viață mai sănătos.

➤ Dimensiuni:  122- 188 mm S/M

                     148-215 mm L

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate