Angajam!

Bratara copii Garmin Vivofit Jr. 2

#ID: master-125191
329 Lei 423 Lei Discount 22% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

At a Glance

 

Tracker de activitate pentru copii 

  • Tracker de activitate pentru copii potrivit pentru înot1 cu temă Captain America
  • Brăţară Tracker de activitate pentru copii rezistentă pentru copii, dispune de un ecran color personalizabil şi o baterie cu durată de viaţă de peste 1 an2; nu necesită reîncărcare
  • Sincronizează3 cu aplicaţia mobilă gratuită, care include gestionarea sarcinilor şi programează instrumentele de alertă pentru părinţi
  • Urmăreşte paşii, somnul şi 60 de minute de activitate zilnică recomandată

At a Glance

Fiecare copil are puterea de a deveni erou cu vívofit jr. 2 la încheietură. Acest tracker de activitate ce se poate utiliza şi în timpul înotului este suficient de rezistent pentru a rezista în timp ce copilul se joacă, iar cu bateria care rezistă peste 1 an, acesta nu trebuie să se oprească pentru a reîncărca. Părinţii gestionează sarcinile şi recompensele din aplicaţia mobilă controlată de părinţi, în timp ce copiii experimentează aventurile din aplicaţie, salvând situaţia alături de personajele Disney sau Marvel.

Elegant şi rezistent

Rezistent şi durabili, vívofit jr. 2 prezintă un ecran color personalizabil şi o brăţară confortabilă. Copilul dvs. se poate mândri cu recompensele şi le poate folosi oriunde, de la joacă la fotbal, la baie sau chiar în pat. Bateria înlocuibilă de către utilizator va fi activă timp de peste un an – nu este necesară încărcare.

Răzbunători, adunarea! În fiecare zi, copiii descoperă noi aventuri în cadrul aplicaţiei pe măsură ce îşi ating obiectivele zilnice de 60 de minute de activitate, care îi inspiră să dea tot ce au mai bun. 

 

Asistentul parental personal

Părinţii utilizează aplicaţia mobilă gratuită pentru a gestiona trackerul de activitate vívofit jr. 2. Din aplicaţie, adăugaţi profiluri pentru mai mulţi copii pentru a vedea datele privind paşii, somnul, activităţile zilnice şi sarcinile atunci când se sincronizează3 cu dispozitivul dvs. mobil. Invitaţi întreaga familie să participe la o întrecere zilnică în etape, atribuiţi activităţi şi sarcini, specificaţi o valoare a recompensei în monede virtuale şi aflaţi câte monede are fiecare copil. Aceste monede de aplicaţie pot fi valorificate de către cei mici pentru recompense convenite. Totul se controlează direct din dispozitivul dvs.

 

Recompense, mementouri şi responsabilităţi.

Copiii vor vedea cât de amuzante şi profitabile pot fi sarcinile din gospodărie. Cu vívofit jr. 2, părinţii atribuie sarcini şi programează alerte din aplicaţia de pe smartphone, iar brăţările copiilor le arată activităţile pe care le au de îndeplinit. Acestea pot fi configurate să se repete săptămânal sau chiar zilnic – perfect pentru copiii care au nevoie de mementouri. Iar pentru adolescenţii cărora le plac amânările, programaţi alertele în aplicaţia pentru părinţi, pentru ca vívofit jr. 2 să le amintească să îşi termine temele, să se spele pe dinţi etc. Alerta, alături de o pictogramă, le va reaminti ce au de făcut. Apoi, copilul poate porni temporizatorul de activităţi de pe dispozitiv, pentru a ştii cât timp mai au la dispoziţie.

 

Întreceri amicale pe etape

Întrecerile amicale se mută pe terenul de joacă şi în curte, Întrecerile pe etape Toe-to-Toe™ permit copiilor să se sincronizeze cu prietenii din apropiere, pentru a se provoca unii pe alţii (întrecere unu la unu) sau chiar pe ei înşişi la întreceri pe etape cronometrate. După finalizare, vor vedea numărul total de paşi în timpul întrecerii şi vor vedea dacă au câştigat în faţa prietenilor sau şi-au bătut recordurile personale. Totul se controlează direct de la încheietură. Descărcaţi aplicaţia Connect IQ™ pentru a-i provoca pe copii la o întrecere pe etape.

 

Acces la şi mai multă distracţie

vívofit jr. 2 permite copiilor să acceseze mai multe stiluri şi aventuri în cadrul aplicaţiei. Tot ce au nevoie este o brăţară nouă, pentru a deschide o lume complet nouă de aventuri. Ce urmează? Urmăriţi activităţile şi vă angrenaţi în aventuri din aplicaţia galactică cu o brăţară cu tema Războiul stelelor? Sau copilul îşi va etala eleganta brăţară Minnie Mouse şi va lua parte la aventurile magice din aplicaţie? Totul depinde de copilul dvs.

Material carcasa: polymer
Material curea:

silicon

Marimi:

Curea elastica pe incheietura pana la 147mm (4-7 ani)

Curea ajustabila intre 130-175mm (6+ ani)

Greutate:

17.5 g

 Rezistenta apa: 5 ATM
Tipul display-ului: 8 MIP
Marime display: 11 mm x 11 mm
Rezolutie display: 88 x 88 pixeli
Display color:  da
Viata bateriei: Pana la un an 
Memorie: Pana la 4 saptamani

 

Activitati incluse:

Urmarirea pasilor  
Bara de miscare- indica timpul de inactivitate si ofera notificari pentru a va misca  
Monitorizarea somnului- arata orele de somn

 

Conectivitate: Bluetooth®
Compatibilitate Smartphone: iPhone®, Android™

 

 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate