Angajam!

Bocanci dama La Sportiva Trango Tech GTX FW 2020

#ID: master-155808
1.014 Lei 1.194 Lei Discount 15% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Incaltaminte trekking?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs La Sportiva si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Bocanci ușori și flexibili, adecvati în special pentru drumeții alpine, trasee tehnice și ca încălțăminte de lucru pentru ghizii și salvatorii montani. Partea exterioară este confecționată dintr-o țesătură rezistentă la abraziune cu Thermo Tech Injection si aplicații structurale speciale în materialul termo-plastic supra-injectat pentru a reduce la minimum cusăturile și greutatea. Sistemul de inchidere până sus permite ajustarea maximă a volumelor, iar limba integrată în partea superioară folosește o țesătură elastică moale, cu o forma ergonomică cu volume externe foarte compacte pentru confort și o utilizare îndelungată. Talpa anti-shock din poliuretan cu densitate redusă reduce impactul cu solul în timpul mersului și își menține caracteristicile în timp. Sistemul 3D Flex facilitează mobilitatea gleznei pentru a oferi un suport precis pe teren accidentat, în timp ce talpa La Sportiva Cube realizată de Vibram oferă un suport excelent pe toate tipurile de teren. Trango Tech GTX: cea mai bună tehnologie în slujba drumeției.

   Un sistem multidirecțional inovator pe partea superioară permite gleznei să profite de caracteristicile sale naturale fără a pierde stabilitatea.

   PLUS:
+ Control îmbunătățit al piciorului pe teren dificil.
+ Suprafață mai mare în contact cu solul.
+ Stabilitate sporită.
+ Potrivire mai buna.

   Sistemul inovator Impact Brake este aplicat pe talpă pentru a absorbi impactul negativ cu solul si pentru a îmbunătăți tracțiunea și aderența în pantă. Poziția unică a canelurilor le permite să intre în contact cu solul pentru o absorbție maximă a impactului.

  • Partea superioarăȚesătură rezistentă la abraziune + ThermoTech Injection;
  • Căptuşeală: Gore-Tex Performance Comfort;
  • Branţ: 4 mm PPE - grosime crescută în zona din spate rezistentă la torsiune;
  • Talpă intermediară: Poliuretan cu densitate redusa + PU și insertii TPU în spate pentru colțari;
  • Talpa: La Sportiva Cube by Vibram;
  • Greutate: 570 g (jumătate de pereche);

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate