BIKE FITTING

Ce este bike fitting-ul ?

Lumea moderna a ciclismului se confrunta mai nou cu intrebarea "Ce este bike fitting-ul?". Raspunsurile diferta in functie de persoana intervievata, dar si de locatia interlocutorului. Ne-am gandit astfel sa gasim un raspuns care sa inglobeze toate elementele si componentele diferite ale unui bike fitting.  

Scopul unui bike fitting este sa stabilieasca cea mai buna pozitie pentru TINE. Aceasta pozitie este particulara doar pentru TINE si este mai exact pozitia care va gasi un echilibru perfect intre biomecanica miscarilor, putere, aerodinamica si confort. In functie de disciplina pe care o practici se determina ordinea importantei in care vei plasa aceste elemente. In acelasi timp, este de specificat ca mai sunt si alti factori care pot afecta dinamica celor mai sus mentionate, cum ar fi: varsta, starea de fitness a fiecarei persoane, flexibilitatea, motivatia personala si obiectivul sau scopul fiecaruia.

Asadar, cum gasim acea pozitie care iti este particulara?Se poate adopta metoda veche, adica ghicirea marimii potrivite, urmata apoi de o munca laborioasa care este supusa greselilor. Alternativa preferabila: un bike fitting  avansat si dinamic care se bazeaza pe legile fizicii si pe stiinta, productivitate si eficienta, o colaborare eficienta intre TINE si specialistul nostru Bike Fitter.

Dispozitivul profesional utilizat de magazinul nostru www.SportGuru.ro este cea mai avansata unealta de fitting: GURU BIKE FITTING SYSTEM!

Indiferent daca ai deja o bicicleta sau daca te gandesti acum sa iti achizitionezi una noua, un bikefitting efectuat la magazinul www.SportGuru.ro va furniza toate datele necesare de care ai nevoie pentru a construi o bicicleta nou-nouta sau pentru a modifica pe cat posibil bicicleta actuala.

TIP SERVICIU DE BAZA  Bike Finder (1)   Fitting specific pe model (2)   Fitting complet 
Raport fitting complet
Stabilirea inaltimii seii
Saddle Fore/After
Stabillirea unghiului seii
Lungimea de la tija de sa la ghidon
Unghiul pipei
Inaltimea ghidonului
Recomandari pentru setarea bicicletei -
Optimizarea unghiului la tija de sa -
Latimea Ghidonului -
Sfaturi pentru alegerea brandului bicicletei -
Recomandari pentru marimea bicicletei  - -
Consultanță specializată - - -
PRET 100 LEI 500 LEI 600 LEI
PRET cu achizitie bicicleta intre 4500-9000 LEI 300 LEI
PRET cu achizitie bicicleta peste 9000 LEI GRATUIT

(1) Bike Finder - este un instrument virtual pentru stabilirea marimii bicicletei; 

(2) Fitting specific pe model - daca deja ai cumparat bicicleta si vrei sa iti imbunatatesti pozitia pe ea aceasta este cea mai buna optiune; 

Servicii suplimentare  PRET 
Raportul fitting-ului pe bicicleta actuala  50 LEI
Evaluarea lungimii bratului pedalier 50 LEI