Angajam!

Bicicleta Specialized Chisel 2021

8.299 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Biciclete Pentru Oras si Imprejurimi?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Specialized si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Cum traseele de competitie de XC au devenit tot mai tehnice, producatorii modifica geometria bicicletelor pentru ca acestea sa faca fata noilor conditii. Cele mai importante modificari le-au suferit modelele hardtail. Acest lucru e valabil si la Specialized cand a lansat modelul extrem de usor Epic HT, cu geometrie foarte moderna.

Noul Chisel se inspira din Epic HT in ceea ce priveste geometria. Geometria e cea standard pentru un hardtail modern de XC – un unghi mai mic al furcii, de 68 de grade, monobloc coborat, reach marit, chainstay-uri scurtate si furca cu offset mic. Geometria moderna ofera pe Epic HT o stabilitate fantastica la coborarile in viteza mare, asadar, Chisel va avea acelasi beneficiu.

Noile cadre Chisel au greutatea sub 1400 g inclusiv axul thru si sunt mai rigide ca modelele anterioare. Sudurile folosesc tehnologia D’Aluisio Smartweld – similar cu cele de pe modelul popular de sosea Allez. Fabricat din acelasi aluminiu M5 ca Allez, Chisel este primul MTB Specialized ce foloseste aceasta tehnologie de sudare.

In mod traditional, tuburile de aliminiu sunt taiate si sudate la jonctiuni prin metode care se bazeaza mult pe indemanarea sudorului. Tehnologia D’Aluisio Smartweld da aceste jonctiuni pe mana inginerilor. Headtube-ul , top tube-ul si downtube-ul sunt hidroformate cu o margine curbata care, la alipire, formeaza un sant care se umple cu materialul de sudura.

Acest lucru creeaza un punct de conexiune despre care inginerii Specialized cred ca este mult mai rigid, rezistent si consistent decat ceea ce se poate obtine prin sudura traditionala. Deoarece punctele de contact au fost mutate departe de cele de stress maxim, formele tuburilor pot fi acum radical modificate. Sudurile sunt suficient de rezistente astfel ca e nevoie de material mai putin in alte zone, permitand formarea de zone ce sa ofere o amortizare ce nu era pana acum posibila la un cadru din aluminiu.

Folosind la maxim avantajul tehnologiei de sudare DSW, Specialized a implementat pe Chisel tija de sa de 30.9 mm fara a creste greutatea. Astfel se pot monta tije dropper cu cursa mai lunga, pentru a creste capabilitatile pe teren tehnic. Rutarea cablurilor e complet interna, inlcusiv pentru tija dropper, aspectul fiind curat si profesionist. 

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate