Angajam!

Pantofi tenis barbati Asics Gel-Resolution 8 SS 2020

411 Lei 686 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi de tenis?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Bucură-te la maxim de o partidă de tenis cu ajutorul ghetelor Asics GEL-RESOLUTION 8

Partea exterioară FLEXION FIT  asigură o susținere excelentă și ajută la o perfectă așezare a ghetei pe picior, în timp ce tehnologia DYNAWALL  garantează maximum de stabilitate în partea centrală, în momentul schimbărilor bruște de direcție. Acest model de gheată dispune de o funcție de control al momentului de rotație în zona de protecție a călcâiului și este concepută în așa fel încât să mențină piciorul în poziție stabilă în momentul schimbărilor bruște de direcție. Datorită tehologiei de amortizare GEL, utilizată în zona călcâiului și în partea centrală a ghetei, orice șoc cauzat de oprire, accelarare sau sărituri va fi atenuat, avantaj care îți va oferi o mai bună libertate de mișcare pe teren. Acest model dispune de asemenea de talpă rezistentă AHAR, completată de apărătoare la degete PGUARD™ pentru o mai bună tracțiune și reducere a uzurii.

Putere, viteză și stabilitate. Tot ce ai nevoie într-un pantof de tenis echilibrat, perfect pentru a aduce avantajul de partea ta permanent. 

Pantoful este adecvat pentru meciuri pe teren de zgură.

AHAR (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) este un cauciuc foarte rezistent, aplicat în cele mai solicitate zone ale tălpii. Noul AHAR + este semnificativ mai moale și oferă confort încă de la primul contact cu solul, aderență mai bună în timpul mișcării și amortizare excelentă. În partea din spate a piciorului AHAR® conține procentaj mare de carbon, care asigură rezistență sporită a materialului. În partea din față a piciorului este, de asemenea, integrat AHAR®+, dar sub formă de spumă (DURASPONGE), pentru confort sporit. AHAR + este flexibil, ușor și rezistent la uzură.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate