Angajam!

Pantofi trail barbati La Sportiva Akasha FW 2019

#ID: master-155839
639 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare trail/teren accidentat?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs La Sportiva si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Pantofi de anduranță pentru alergare montană, cu o absorbție eficienta a șocurilor, proiectati pentru trasee lungi, Ultra-Marathon, Ultra-Trails și pentru sesiuni indelungate de antrenament .
   Akasha, un cuvânt sanscrit care rămâne acelasi pentru „eter”, este modelul La Sportiva Mountain Running cu cea mai mare absorbție a șocurilor: dedicată lumii competițiilor de anduranță. Cushion Platform asigură confort împreună cu volumul intern larg și o fasie a construcției care elimină punctele de compresie în timpul cursei. Inserțiile active inovatoare frontale Dynamic ProTechTion oferă protecție, urmând piciorul într-un mod dinamic și fără restricții. Talpa grippy dual mix FriXion XT este echipată cu soluția exclusivă Trail Rocker pentru a promova mișcarea naturală „călcâi extern - deget intern” a piciorului în timpul alergării. Akasha, esența ultra-alergătorului: protecție, confort și absorbție a șocurilor.

  Sistemul inovator Impact Brake este aplicat pe talpă pentru a absorbi impactul negativ cu solul si pentru a imbunatati tracțiunea și aderenta in panta. Poziția unică a canelurilor le permite să intre în contact cu solul pentru o absorbție maximă a impactului.

   Compusul La Sportiva FriXion este rezultatul unei cercetări și dezvoltări extinse care vizează crearea unor talpi exterioare cu parametri de aderență și durabilitate ce răspund tuturor tipurilor de utilizare și teren.

   EVA - INJECTAT

   Grad ridicat de amortizare și elasticitate ridicată a țesăturii. Aceste caracteristici ajută în timpul fazei de propulsie, motiv pentru care tălpile intermediare injectate sunt ideale pentru utilizarea pe trasee off-road. Mai mult decât atât, talpa intermediară injectată EVA reduce drastic efectul de comprimare în timp, permițând produsului să mențină aceleași caracteristici pe întreaga durată de utilizare.

   Modelele de colecție Mountain Running adoptă branturile exclusiviste Ortholite, cu 2 grosimi diferite. Ambele modele sunt disponibile în versiunea pentru bărbați și femei și diferă pentru densitățile materialelor.

 

+ Respirabil;
+ Structura unică de celule deschise creează un sistem eficient de gestionare a umidității;
+ Amortizare pe termen lung: branțul va păstra peste 95% din grosimea sa în timp și nu se va aplatiza;
+ Agenți anti-microbieni și proprietăți lavabile;

  • Partea superioara: Breathable Air Mesh + PU in zona din spate si Dynamic ProTechTion in zona degetelor;
  • Talpa: FriXion XT dual density with Trail Rocker system;
  • Talpa intermediara: Injected EVA and Cushion Platform;
  • Drop: 6 mm;
  • Greutate: 660 g (marimea 42)

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate