Angajam!

Ghete box Venum Elite

#ID: master-154605
559 Lei 699 Lei Discount 20% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Incaltaminte box?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Venum si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Aceste ghete de box sunt rezultatul cercetarilor inginerilor, care lucreaza la Venum, si campionii de box. Talpa a fost una dintre cele mai complexe componente de dezvoltat. Cu toate ca a fost necesar pentru a combina caracteristici precum lejeritate, rezistenta, stabilitate si aderenta, pentru a oferi un suport perfect unui boxer, pentru a se misca foarte repede in orice directie.
Cu toateaceste calitati dinamice, inginerii au trebuit sa ofere confort si protectie purtatorului. Talpa a fost conceputa pentru a se potrivi perfect cu arcul talpii, fara a fi prea voluminoasa sau incomoda.
In ciuda faptului ca este o gheata conceputa pentru atacator, Venum Elite ii permite purtatorului sa gestioneze distanta datorita suportului lateral al gleznei, oferit de silueta sa decupata la mijloc.
Pentru a maximiza confortul, plasa "Honeycomb"(Fagure) permite piciorului sa respire in timpul celor mai intense antrenamente, fiind in acelasi timp incredibil de rezistent si marind astfel longevitatea ghetei.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate