Angajam!

Aparat multifunctional Powertec WB-MS

#ID: 10833
11.200 Lei Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Aparate multifunctionale?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Powertec si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Sistem cu trei statii independente de lucru ofera posibilitatea efectuarii a multora dintre cele mai bune exercitii libere cu greutati pentru a forma intregul corp cu sistemul pe baza de parghii, greutate 216 kg, semiprofesional.

Acest sistem cu trei statii independente de lucru ofera posibilitatea efectuarii a multora dintre cele mai bune exercitii libere cu greutati pentru a forma intregul corp cu sistemul pe baza de parghii. Sistemul pe baza de parghii (leverage) ofera o metoda sigura, cea mai eficienta metoda disponibila de fapt, pentru antrenamentul de rezistenta! 

WB MS este construit din tuburi de otel de 3" si 2+1/2" cu o grosime a peretelui de calibrul 12. Bratele parghiei sunt controlate de lagare de alunecare principale. Capitonarea POWERTEC consta dintr-o spuma industriala de mare densitate acoperita cu tapiterie cu cusatura dubla. Un strat durabil de finisare din material pulverizat galben este aplicat din fabrica prin tratare termica pe toate produsele "Workbench". Multi-sistemul nu foloseste nici un cablu sau scripete si astfel in mod obisnuit nici nu are nevoie de intretinere speciala. Toate produsele "Workbench" cuprind mai multe caracteristici brevetate cum ar fi sistemul unic pentru conectarea scaunului dand posibilitatea ajustarii rapide si precise. Cu toate ca acesta este un sistem cu trei statii, locul pentru pus piciorul este foarte compact, avand in vedere ca unitatea ofera atat de multe posibilitati. Este inclusa si o schema de perete care arata exercitiile in cadrul antrenamentului recomandat.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate