Angajam!

Aparat multifunctional Powertec WB-LS

#ID: 10832
5.855 Lei Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Aparate multifunctionale?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Powertec si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Multifunctional 20 tipuri exercitii libere cu greutati; bratul de parghie reglabil pe verticala inlocuieste bara cu greutati facand acest sistem pe baza de parghii sa fie cea mai sigura si eficienta forma de antrenament de rezistenta! Scaunul include dispozitivul pentru ridicarea picioarelor si se regleaza pentru numeroase pozitii declinate, plane, inclinate si pentru presa de umeri. Aparatul are incorporat noul sistem brevetat de conectare pentru realizarea accesului rapid, cu doua pozitii la sectiunea sezutului. Mai mult, sectiunea sezutului este montata pe un ax care permite pivotarea usoara la 90 de grade, largind zona interioara pentru exercitii squat, row (vaslire), shrug (ridicarea umerilor). Aparatul suspendat da posibilitatea efectuarii exercitiilor prin scripete atat in partea de jos cat si in partea de sus folosind un scripete in locul barei traditionale de directie si a metodei cu glisor. Sistemul de cablu direct este cel mai silentios si fin sistem existent. Cele trei bare accesorii impreuna cu accesoriul pivotant de brat pe scripete sunt incluse in produsul standard. Accesoriul aparatului in forma de rotor (pentru biceps) este optional.

Iata un alt mare succes in inovatii brevetate de la Powertec! Workbench Leverage System ofera posibilitatea efectuarii a 20 dintre cele mai eficiente exercitii libere cu greutati sub forma de mecanism cu parghii pentru a forma intregul corp. Bratul de parghie reglabil pe verticala inlocuieste pur si simplu bara cu greutati facand acest sistem pe baza de parghii sa fie cea mai sigura si eficienta forma disponibila de antrenament de rezistenta! Sectiunea optionala* pentru sezut/scaun include dispozitivul pentru ridicarea picioarelor si se regleaza pentru numeroase pozitii declinate, plane, inclinate si pentru presa de umeri.  Aparatul mai are incorporat noul sistem brevetat de conectare pentru realizarea accesului rapid, cu doua pozitii la sectiunea sezutului. Mai mult, sectiunea sezutului este montata pe un ax care permite pivotarea usoara la 90 de grade, largind zona interioara pentru exercitii squat , row (vaslire), shrug (ridicarea umerilor).  Aparatul suspendat da posibilitatea efectuarii exercitiilor prin scripete atat in partea de jos cat si in partea de sus folosind un scripete in locul barei traditionale de directie si a metodei cu glisor. Sistemul de cablu direct este cel mai silentios si fin sistem existent. Cele trei bare accesorii impreuna cu accesoriul pivotant de brat de scripete sunt incluse in produsul standard. Accesoriul aparatului in forma de rotor (pentru biceps) este optional. WB-LS este facut din tubaj de otel de mare capacitate care are forma atat patrata cat si dreptunghiulara de 3". Captuselile dense de calitate superioara si culoarea de galben aprins a structurii confera aparatului un aspect superb. Dar mai importanta decat infatisarea este utilitatea aparatului si sistemul cu parghii s-a dovedit a fi cea mai rapida si eficienta metoda de antrenament in sala de fitness in ziua de azi pentru ca aparatele cu parghii combina feeling-ul si rezistenta greutatilor libere cu antrenamentul in siguranta si sub controlul conferit de aparat. Cu adevarat combinatia perfecta. Powertec este pionierul introducerii aparatelor pe baza de parghii pe care le-a adus in casele oamenilor si in salile de fitness, dand posibilitatea persoanei care se antreneaza sa beneficieze de cea mai buna metoda de a-si intari si dezvolta corpul la potentialul sau maxim!

Iata un alt mare succes in inovatii brevetate de la Powertec! Workbench Leverage System ofera posibilitatea efectuarii a 20 dintre cele mai eficiente exercitii libere cu greutati sub forma de mecanism cu parghii pentru a forma intregul corp.

Bratul de parghie reglabil pe verticala inlocuieste pur si simplu bara cu greutati facand acest sistem pe baza de parghii sa fie cea mai sigura si eficienta forma disponibila de antrenament de rezistenta!

Sectiunea optionala* pentru sezut/scaun include dispozitivul pentru ridicarea picioarelor si se regleaza pentru numeroase pozitii declinate, plane, inclinate si pentru presa de umeri. 

Aparatul mai are incorporat noul sistem brevetat de conectare pentru realizarea accesului rapid, cu doua pozitii la sectiunea sezutului. Mai mult, sectiunea sezutului este montata pe un ax care permite pivotarea usoara la 90 de grade, largind zona interioara pentru exercitii squat , row (vaslire), shrug (ridicarea umerilor). 

Aparatul suspendat da posibilitatea efectuarii exercitiilor prin scripete atat in partea de jos cat si in partea de sus folosind un scripete in locul barei traditionale de directie si a metodei cu glisor. Sistemul de cablu direct este cel mai silentios si fin sistem existent. Cele trei bare accesorii impreuna cu accesoriul pivotant de brat de scripete sunt incluse in produsul standard. Accesoriul aparatului in forma de rotor (pentru biceps) este optional.

WB-LS este facut din tubaj de otel de mare capacitate care are forma atat patrata cat si dreptunghiulara de 3". Captuselile dense de calitate superioara si culoarea de galben aprins a structurii confera aparatului un aspect superb. Dar mai importanta decat infatisarea este utilitatea aparatului si sistemul cu parghii s-a dovedit a fi cea mai rapida si eficienta metoda de antrenament in sala de fitness in ziua de azi pentru ca aparatele cu parghii combina feeling-ul si rezistenta greutatilor libere cu antrenamentul in siguranta si sub controlul conferit de aparat. Cu adevarat combinatia perfecta. Powertec este pionierul introducerii aparatelor pe baza de parghii pe care le-a adus in casele oamenilor si in salile de fitness, dand posibilitatea persoanei care se antreneaza sa beneficieze de cea mai buna metoda de a-si intari si dezvolta corpul la potentialul sau maxim!

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate