Aminoacizi lichizi GNC Pro Supps XXIII

Stoc epuizat
Doar %1 ramase
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
master-68685
Cod producator
-
Barcode
-

Aminoacizii lichizi GNC Pro Supps XXIII sunt o formula destinata in special persoanelor care au nevoie de o crestere a puterii si de o refacere rapida dupa antrenamentele intense.

CARACTERISTICI SI RECOMANDARI :

Liquid Amino BPS este o formula destinata in special persoanelor care au nevoie de o crestere a puterii si de o refacere rapida dupa antrenamentele intense.

Aminoacizii au un rol esential in reglarea intregii sinteze proteice , reducand semnificativ cantitatea de proteina catabolizata in timpul antrenamentelor si in acelasi timp ajutand la pastrarea rezervelor de glicogen ale organismului . BCAA au un rol determinant in mentinerea unui nivel pozitiv al azotului , fapt ce poate stimula cresterea musculara si refacerea post – efort .

Douăzeci de aminoacizi sunt necesari pentru a construi diverse proteine ​​folosite în creșterea, repararea și întreținerea de țesuturi. Unsprezece dintre aceste aminoacizi pot fi sintetizati de către organismul nostru, în timp ce celelalti nouă (numiti aminoacizi esentiali) trebuie să provină din dieta. Aminoacizii esențiali sunt: izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofanul și valina.

Un alt aminoacid, histidina, este considerat semi-esențial.

Aminoacizii neesentiali sunt: arginina, alanina, asparagina, acidul aspartic, cisteina, glutamina, acidul glutamic, glicina, prolina, serina și tirozina.

Alți aminoacizi, cum ar fi carnitina și taurina, sunt folositi de către organism în scopuri terapeutice. L-teanina este un aminoacid gasit in ceai care se spune ca ajuta la reducerea stresului. Beta-alanina este utilizată pentru a preveni oboseala în timpul exercițiului.

AVANTAJE PRODUS GNC:

- O singura portie de aminoacizi lichizi contine 23 de grame de proteina de inalta calitate, furnizand organismului 23,000 mg de aminoacizi cu spectru larg, esentiali si neesentiali, care:

- Previn procesul de catabolizare/de distrugere a masei musculare, dintimpul antrenamentelor;

- Promoveaza un mediu anabolic;

- Stimuleaza metabolismul;

- Crește puterea si masa musculara;

MOD DE ADMINISTRARE:

Ca supliment alimentar este indicat sa administrati 4 linguri inainte de fiecare masa si din nou inainte si dupa antrenament. Agitati bine inainte de administrare.

Portia de servire: 4 linguri (52 ml)

Portii pe recipient: 18

Mai multe informati
ProducatorGNC
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si