Angajam!

Aminoacizi GNC Pro Performance Essential Amino Acids

#ID: 99246
119 Lei Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Aminoacizi?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs GNC si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

GNC PRO PERFORMANCE ESSENTIAL AMINO ACIDS, 60 TABLETE

CARACTERISTICI SI RECOMANDARI:

Aminoacizii sunt substante organice pe baza carora, in urma reactiilor metabolice, de obicei, se construiesc si se degradeaza proteinele. Sunt practic constituenti ai proteinelor. Toate proteinele contin aceiasi 20 de aminoacizi, dar in diferite combinaţii (inclusiv cu alte componente - glucide, lipide, elemente anorganice etc.) si aranjamente chimice. Dintre cei 20 de aminoacizi, 8 trebuie furnizati prin alimentatie, ceilalti 12 putand fi produsi de organism chiar daca ei nu au fost prezenti in alimentatie.

Aminoacizii esentiali sunt deosebit de importanti in perioada de crestere (in mod special la sugari). Cei 8 aminoacizi esentiali sunt: Izoleucina (Ile), Leucina (Le), Lizina (Lys), Metionina (Met), Fenilalanina (Phe), Treonina (Thr), Triptofanul (Trp) si Valina (Val). Acestora li se adauga 2 aminoacizi semiesentiali, dar care figureaza adesea alaturi de aminoacizii esentiali in terminologia oficiala: cisteina (Cis) si tirozina (Tyr). Uni specialisti pun pe lista cu aminoacizi esentiali si histidina (His), dar acesta este indispensabil doar la sugari, adultii fiind capabili sa-l sintetizeze.

Aminoacizii esentiali sunt necesari pentru sinteza unor substante biologice importante in organism: hormonii tiroidieni, catecolaminele (fenilalanina/tirozina), serotonina (triptofan), histamina (histidina) etc.

Din punctul de vedere al importantei exogene pentru om, exista doua mari grupe de aminoacizi: cei esentiali (indispensabili) si cei neesentiali (dispensabili).

Aminoacizii esentiali sunt cei indispensabili din sursele exogene, nesintetizabili de catre organismul uman. Lipsa din organism a unuia sau mai multor aminoacizi esentiali, determina carenta proteica. Animalele si omul, nu pot sintetiza astfel de substante, procurandu-le din hrana sau suplimente. Dintre acestia fac parte: izoleucina, leucina, valina (sunt 3 aminoacizi esentiali cu catena ramificata, cu structura asemanatoare, avand rol esential in sinteza proteica, faimosii BCAA), lizina, triptofanul, metionina,treonina si fenilalanina.

Aminoacizii neesentiali nu sunt in mod obligatoriu mai putin importanti pentru om (unii dintre ei  chiar sunt vitali) decat  aminoacizii esentiali. Titulatura de "neesential" semnifica faptul ca acestia nu trebuie sa ajunga neaparat in organism din sursele exterioare, deoarece corpul ii poate sintetiza pe baza altor substante, in special din aminoacizii esentiali.

Aminoacizii ajuta la functionarea optima a sistemului nervos.

Aminoacizii sunt implicati in sinteza proteinelor si in mentinerea echilibrului de azot in organism (cand balanta azotului are o valoare pozitiva, organismul are proteine in cantitati suficiente).

Aminoacizii sunt implicati in dezvoltarea si coordonarea muschilor.

Produsul GNC PRO ESSENTIAL AMINO ACIDS are in componenta toti aminoacizii, inclusiv BCAA - urile care ajuta la reducerea cantitatii de proteine defalcate in timpul exercitiilor de mare intensitate, conducand la o performanta si anduranta imbunatatite.

Suplimentarea cu aminoacizi poate oferi un sprijin suplimentar pentru cresterea, recuperarea, repararea (ajuta la regenerarea tesuturilor) si mentinerea masei musculare.

AVANTAJE PRODUS GNC:

- efect pronuntat anticatabolic;

- favorizeaza refacerea musculara;

- aminoacizi esentiali importanti pentru mentinerea tonusului muscular;

- concentratie mare pe portia de servire - 3000 mg;

- capsule usor de inghitit.

 

*Acest produs nu are ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea vreunei boli.

MOD DE ADMINISTRARE:

Ca supliment alimentar, administrati una sau doua tablete zilnic.

Portia de servire: 2tableta

Numar de portii/flacon:  30

Cantitate/Portia de servire

%VNR

L-Histidina ( ca L-Histidinasi L-Histidinamicronizata), L-Isoleucina (ca L-Isoleucinasi L-Isoleucinamicronizata), L-Leucina (ca L-Leucinasi L-Leucinamicronizata), L-Lisina (ca L-Lisinasi L-Lisinamicronizata), L-Metionina (ca L-Metioninasi L-Metioninamicronizata), L-Fenilalanina (ca L-Fenilalaninasi L-Fenilalaninamicronizata), L-Treonina (ca L-Treoninasi L-Treoninamicronizata), L-Triptofan (ca L-Triptofansi L-Triptofanmicronizat), L-Valina (ca L-Valinasi L-Valinamicronizata)

1600 mg

*

Complex proteic din zerhidrolizat

100 mg

*

* Valoarea nutritionala de referinta nu a fost stabilita.

Alte ingrediente: Celuloza, Acid stearic de origine vegetala, Dioxid de titan (inalbitor natural din minerale), stearat de magneziu de origine vegetala, acetogliceride vegetale, aroma naturala de vanilie, caramel colorant, extract dinfrunze de stevie.

Contine : lapte.

Nu contine: coloranti artificiali, arome artificiale, sodiu, gluten, soia, drojdie.

Atentionari:Consultati medicul inainte de a utiliza acest prosdus daca sunteti insarcinata, alaptati, luati medicamente sau aveti o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de orice interventie chirurgicala. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.  A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Conditii de pastrare: In flaconul original, la locuscat, la temperatura camerei.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate